Peter Settmans kärleksförklaring till nya flickvännen Carmen Navis

Peter Settmans kärleksförklaring till Carmen Davies

Efter Hänts avslöjande om att Carmen Navis är Peter Settmans nya kärlek. Nu öppnar han upp om sina känslor i ett inlägg på Instagram och delar med sig av sin första bild på dem två ihop.

I september skilde sig skådespelaren och producenten Peter Settman, 50, från Anna Settman, 47, efter elva års äktenskap. Redan i mitten av maj avslöjade han dock att han hade en ny kvinna i sitt liv. Under en intervju i TV4:s Efter fem kom det fram att han funnit kärleken i Los Angeles.

– Jag har träffat någon där. Så jag sitter på det torra, sa Peter och fortsatte:

– Ja, det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul.

I radioprogrammet Rix Morronzoo sa han någon dag senare att han var kär, men Peter vägrade fortfarande berätta vad hans nya tjej hette. Däremot avslöjade han:

– Hon är inte skådespelare, hon är production designer, scenograf kan man kalla det, och jobbar där borta. Vi var ute och dejtade, tog en middag.

Dagen efter detta kunde till sist Hänt avslöja vem Peters nya kärlek är. Flickvännens namn är Carmen Navis och de träffades under produktionen av Peters Settmans serie Swedish Dicks.

På Carmens Instagram syns paret flitigt ihop, och i flera inlägg uttrycker hon sina känslor för honom. Parets första påsk ihop firades till exempel i våras i Stockholm.

”Glad påsk! Det är vår första påsk tillsammans och vi är så glada över att bara sitta på den här balkongen med mimosas och planera vår äggjakt, medan ungarna tjoar och spelar tv-spel i bakgrunden”, skrev Carmen under en bild på Instagram.

Visar sin kärlek till Carmen som en födelsedagshyllning

Ett annat inlägg föreställe en gatuskylt med texten Radical lovers cannot lose. Där flikade hon in:

”Los Feliz gets it. Jag älskar dig Peter Settman”.

Själv har dock svensken under de två månader som gått sedan dess varit restriktiv med sina kärleksförklaringar till Carmen på Instagram. Men i förrgår, lördagen den 13 juli, fyllde Carmen år. Och då passade Peter på att hylla henne och visa sin kärlek även i sociala medier. Till ett Instagraminlägg med fem gulliga bilder, varav en av dem på honom och Carmen ihop, skriver han:

”Idag firar vi Carmen. Smart, hårt arbetande och med en vacker själ. Jag älskar dig baby!”

Exakt hur många år Carmen fyller framgår inte. Däremot framgår det tydligt att hon var glad över pojkvännens söta bilder på Instagram. För en bit ner i kommentarsfältet har Carmen själv svarat på svenska:

”Jag älskar dig älskling”

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt