Så ser Peter Settmans söner Oscar och Elis ut idag

Peter Settmans två äldsta söner Oscar och Elis

Peter Settman har fyra barn med två olika kvinnor, Sara Carlsson och Anna Settman.
Nu lever han med en tredje kvinna, amerikanskan Carmen Davies. Och två av hans söner har växt upp.
Så ser Peter Settmans två äldsta söner Oscar och Elis ut idag.
Slå på ljud

Peter Settman, 51, är inte bara skådespelare, programledare, manusförfattare och tv-producent, utan även grundare till tv-produktionsbolaget Baluba.

Ja, hans meritlista är lång men för den bredare publiken känns han nog mest igen från sin roll som Ronny i Ronny och Ragge samt för programledarrollen i musikprogrammet i Så ska det låta.

Peter har fyra barn tillsammans med två olika kvinnor. Barnen är söner hela bunten och de två äldsta, som han har tillsammans med tidigare sambon Sara Carlsson, har nu vuxit upp.

Så ser Oscar och Elis ut idag

Äldsta sonen Oscar är idag 22 år, men redan i unga dagar hängde han med mamma och pappa ut på äventyr. Här syns han till som en liten grabb tillsammans med pappa Peter Settman och mamma Sara Carlsson.

Peter Settman med Sara Carlsson och sonen Oscar (c) Micael Engström

FOTO: Micael Engström/TT

Sedan dess syns inte Oscar till på så mycket offentliga bilder tillsammans med pappa. Någon som däremot hängt med på en hel del röda mattor är näst äldsta sonen Elis, som idag är 18 år.

Elis Carlsson och pappa Peter Settman på röda mattan 2013

Sonen Elis Carlsson hängde med pappa Peter Settman på invigningen av Tele2 Arena i augusti år 2013. FOTO: Karin Törnblom/TT

Peter Settman med sonen Elis Carlsson Swedish Dicks. Stockholm 17-11-20

Elis och Peter på ”Swedish dicks” år 2017. FOTO: Eero Hannukainen/TT

Idag verkar de två bröderna ha en fin relation till varandra då de delar foton på varandra på Instagram, och ofta kommenterar varandras bilder.

Oscar har tidigare delat en bild på Instagram är bröderna syns arbeta på ett hus tillsammans, Elis till vänster och Oscar till höger.

Oscar verkar leva ett härligt liv med mycket fritidsaktiviteter så som snowboardåkning och klättring.

Här har han delat en bild från en resa till Spanien där han bland annat var och klättrade.

Peter Settmans två yngsta söner

Peter Settmans två yngsta söner Simon, 12, och Erik, 10, fick han tillsammans med Anna Settman (tidigare Vegerfors), som bland annat tidigare har varit VD på Aftonbladet Nya Medier. Men de gick skilda vägar för flera år sedan.

Nu lever Peter Settman tillsammans med nya kärleken Carmen Davies, 38, som han träffade under produktionen av sin egen serie Swedish Dicks.

FOTO: Cornelia Nordström/TT, Instagram

SENASTE NYTT!