Carmen Navis första ord om kärleken till Peter Settman

Carmen Davis första ord om kärleken till Peter Settman: ”Så tacksam”

I maj kunde Hänt avslöja vem Peter Settmans nya kärlek var.
Under gårdagen dök flickvännen Carmen Navis upp under Svenska Hjältar Galan för att stötta sin pojkvän, och passade då på att hylla både honom och Sverige.
– Jag känner mig så tacksam över att vara kär, och att få vara här och ta del av den galna värld som han lever i, säger hon till Hänt.
Slå på ljud

I maj tidigare i år kunde Hänt avslöja att Carmen Navis är Peter Settmans, 50, nya flickvän. Kort där innan hade han bekräftat att han hittat kärleken igen i en intervju i TV4:s Efter fem.

– Det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul, förklarade han då och berättade att han träffat den nya flickvännen i Los Angeles.

Hans flickvän Carmen jobbar som scenograf i olika tv-produktioner. Paret har arbetat tillsammans under produktionen av Peters Settmans serie Swedish Dicks.

Under sommaren delade Peter Settman sin första bild på flickvännen i samband med hennes födelsedag i juli.

”Idag firar vi Carmen. Smart, hårt arbetande och med en vacker själ. Jag älskar dig baby!” skrev han i bildtexten till inlägget.

Carmen Navis kärlekshyllning till Peter Settman

När Hänt under gårdagen träffade Carmen Navis på röda mattan under Svenska Hjältar Galan, som var under ledning av Petter Settman, gjorde hon sin första svenska intervju – och passade då på att hylla sin pojkvän.

– Jag är här för att stötta honom, det handlar om honom, och så klart om de personer som de hyllar här ikväll. Jag är stolt över honom, för att han är en del av någonting så bra, säger hon till Hänt.

Men det är inte bara Peter som hon passar på att dela goda ord om. Hon befinner sig i Sverige för andra gången, och har inget ont att säga om landet. Tvärt om.

– Jag älskar Stockholm, det är andra gången jag är här. Det är min första vinter här, och jag tycker det är så fint på vintern, berättar hon och fortsätter:

– Det här är första gången som jag träffar Peters söner och familj. Jag är väldigt lycklig. Jag känner mig så tacksam över att vara kär och att få vara här och ta del av den galna värld som han lever i. Det är väldigt nytt för mig.

Paret bor ihop i den stad som de en gång träffade varandra i för första gången. Men Peter åker en del till Sverige för både jobb och familj.

– Vi bor i Los Angeles tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Det här är början av vår framtid ihop. Det är fortfarande väldigt nytt. Vi kommer att vara på båda ställena, det är så det måste bli på grund av våra karriärer. Men jag skulle kunna tänka mig att jobba här.

I september skilde sig skådespelaren och producenten Peter Settman från Anna Settman, 47, efter elva års äktenskap. Tillsammans har de två söner, Peter har även två till söner från en tidigare relation med Sara Carlsson.

FOTO: TT. Instagram

Av Alice Göransson, Saga Pettersson

SENASTE NYTT!