Följarnas starka reaktioner efter Pernilla Wahlgrens tvekan om bloggen

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har drivit sin blogg i över tio år, men efter en lång tids tystnad uppdaterar nu tv-profilen sina läsare om hennes osäkerhet kring framtiden för hennes blogg.
Detta väckte minst sagt stora reaktioner från de trogna läsarna.

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest framgångsrika artist, tv-profil och och programledare. Sedan 2016 har hon spelat in tio säsonger av Wahlgrens värld och till höst är det premiär för den senaste säsongen av den populära realityserien.

De senaste åren har tv-profilen även gjort succé på sina sociala medier, på hennes Instagram uppdaterar hon frekvent hennes 600 000 följare om hennes vardag och resor med familjen, vänner och hennes nya kärlek Christian Bauer.

Pernilla Wahlgrens framtidsbesked för bloggen

Pernilla har även varit en populär bloggare i många år och har många trogna läsare som dagligen går in för att ta del av tv-profilens liv. Men den senaste tiden har hennes annars så uppdaterade blogg ekat tyst.

Efter en lång tids tystnad på bloggen skrev hon i veckan sitt första inlägg på en månad där hon erkänner att det var alldeles för längesedan hon uppdaterade bloggläsarna och om hennes osäkerhet kring framtiden för hennes blogg.

GÅR VIDARE Elenas nya bilder med tv-stjärnan

”Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det. Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.” skrev Pernilla på sin blogg och fortsatte:

”Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok! Men allt det gör jag i farten! Ska jag uppdatera bloggen, så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.” skrev hon då.

Läsarnas reaktioner efter Pernillas avslöjande om framtiden för bloggen

Pernilla har bloggat sedan 2008 och i inlägget avslöjar hon att hon tappat lusten för bloggandet men att hon samtidigt värnar om hennes trogna läsare:

”Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen. Självklart är det p g a INSTAGRAM!” förklarade hon för bloggläsarna.

”Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram. Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!” avslöjade Pernilla Wahlgren.

Och tv-profilen har minst sagt en hel del trogna läsare, efter hennes inlägg om osäkerheten kring bloggens framtid följde många kommentarer från läsarna som vädjar om att hon ska fortsätta blogg:

”Klart du ska ha bloggen kvar Pernilla! Vi är VÄLDIGT många som älskar din blogg och följer dig. Se det som att det blir en dagbok för livet!” Skrev en trogen läsare.

”Du ska INTE slut blogga, nej, nej, nej! – Har följt dig sen start och älskar din blogg!” Skrev en annan person följt av en läsare som skriver att det skulle bli tomt utan den:

”Jaaa, jag vill och hoppas att du fortsätter med bloggen, även om du inte hinner uppdatera så ofta!! Skulle bli så tomt utan den!!”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos insikt om influencerbranschen

LÄS OCKSÅ: Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

FOTO: Olle Sporrong/TT, Pernilla Wahlgren/Instagram