LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gamla flingen om känslorna för Bianca Ingrosso idag: ”Kärlek”

16 aug, 2022 
Bianca Ingrosso och Oliver Strige
Bianca Ingrosso och Paradise hotel-profilen Oliver Strige har varit bekanta i många år.
Efter en vild festhelg ihop i Göteborg berättar nu Oliver om känslorna för entreprenören.
”Så mycket kärlek”, skriver han.
Annons
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”Brand logo
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”

Entreprenören Bianca Ingrossos, 27, karriär går spikrakt uppåt. Företaget Caia cosmetics når nya rekordnivåer årligen och tv-profilen får allt mer prestigefyllda jobberbjudanden konstant.

I våras avslöjades det att Bianca ska få en helt egen talkshow på discovery+ och det råder ingen tvekan om att hon är taggad på att dra igång med denna.

”Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse”, berättade Bianca i ett pressmeddelande när nyheten avslöjades.

Något som däremot inte har gått på som räls de senaste åren är Bianca Ingrossos kärleksliv.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrossos av- och på-förhållande

Redan i tonåren träffade Bianca sin stora kärlek Phillipe Cohen, 28. De har gjort slut många gånger genom åren men verkar ständigt hitta tillbaka till varandra.

Annons

– Under tiden som vi har break ups så lyckas vi känna att det här var rätt beslut samtidigt, och sen lyckas vi sakna varandra exakt samtidigt, har Bianca tidigare förklarat i en Youtube-video.

I april 2021 bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe blivit ett par igen efter ett par månader isär. Men nu verkar de ha stött på patrull igen.

Bianca Ingrossos vilda festhelg efter uppbrottsryktena

Under sommaren har Phillipe Cohen lyst med sin frånvaro i Biancas sociala medier-kanaler. I juli dementerade hon uppbrottsryktet i ett meddelande till Hänt men trots det är följarna misstänksamma. Tv-profilen har nämligen avföljt sin pojkvän på Instagram och de verkar ha tillbringat de senaste månaderna isär.

Bianca har dock haft fullt upp med annat i sommar. Nyligen var hon på festivalen Way out west i Göteborg med bland andra vännerna Alice Stenlöf, 26, och Lucas Feola, 25.

En annan person som har dykt upp en hel del på bilder och videoklipp från festhelgen är Paradise hotel-profilen Oliver Strige, 28. Oliver, som bor i Göteborg, är numera en nattklubbsprofil och umgicks vid flera tillfällen med Biancas gäng när de var på besök.

Annons

Gamla flingen Oliver Strige om känslorna för Bianca idag

Bianca och Oliver är bekanta sedan flera år tillbaka. Förra våren avslöjade hon att de har sovit ihop vid ett tillfälle, men exakt vad som hände den natten är något oklart.

– Oliver, jag minns inte honom, men han minns inte heller. Alltså vi vet faktiskt inte om vi hade sex, varken han eller jag minns ifall vi hade det. Vi hade inga kläder på oss när vi vaknade då, så båda bara: ”hade vi sex, eller nej det vet jag inte eller?”, berättade Bianca då.

Många följare är nu nyfikna på om Bianca och Oliver har återupptagit sin gamla romans. Något som är säkert är att de verkar trivas i varandras sällskap. I en kommentar på Alice Stenlöfs Instagram berättar Oliver Strige om känslorna för Bianca Ingrosso och hennes vänner.

”Så mycket kärlek för er”, skriver han i en kommentar.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons