Oliver Ingrosso bryter tystnaden – starka orden efter frånvaron

Oliver Ingrosso

Kändissonen Oliver Ingrosso uppdaterar sällan sina sociala medier.
Till skillnad från resterande delen av hans familj lever han sitt liv bakom rampljuset, men efter frånvaron delar han nu med sig av en bild på sin Instagram för sina följare.


Oliver Ingrosso, 31, är Pernilla Wahlgrens äldsta son och även den som mest aktivt av hennes barn valt att leva ett liv bakom rampljuset, trots det så arbetar han som DJ och musikproducent. Särskilt jobbet som DJ innebär att man står och spelar musik inför en stor publik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olivers tidigare frånvaro från familjen

Oliver har inte heller synts till i systerns och mammans realityserie den senaste tiden och när den nya säsongen började spelas in för ett tag sedan var han inte på plats då heller.

Detta var något som Pernilla bekräftade på sin Instagram:

”Maaagisk dag igår i paradis-huset som Bianca Ingrosso hyrt på Mallorca. Så mysigt att landa här & möta upp Bianca, Benjamin och Theo (Oliver är kvar hemma & jobbar & har hundarna.”

Inte heller på midsommar var sonen på plats med resterande delen av familjen, i Pernillas podcast Wahlgren & Wistam berättade hon då att Oliver inte brukar vara med familjen på midsommar utan han brukar fira med sina vänner i hennes hus på Lidingö:

NU GRATIS
Roger Nordins oväntade vändning med 10 år yngre ex-pojkvännen

– Han brukar nästan alltid vara hemma hos mig och fira med sina kompisar, sa hon då.

Oliver Ingrossos ord efter frånvaron

Medan mamma Pernilla och lillasyster Bianca uppdaterar sina sociala medier flitigt, så har Olivers Instagram ekat tomt under sommaren. Det var först för några veckor sedan som han bröt tystnaden med en bild på det italienska landslagets logga. Under bilden skrev han hjärtan i olika färger.

Följt av bilden på den italienska landslagströjan laddade dj:n en vecka senare upp en bild på en hamburgare och tidigare i veckan delade han med sig av en bild på honom i ett dj-bås följt av en hint om att han möjligtvis kommer tillbaka till dj-båset snart igen:

”Soon”, skriver han under bilden.

I kommentarsfältet kommenterade bland andra Pernilla och lillebror Benjamin med en rad röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om svåra ätstörningen och stödet från Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons mystiska framtidsplaner med Sigrid Bernson

FOTO: Oliver Ingrosso/Instagram

SENASTE NYTT!