Molly Sandéns sorg efter uppbrottet från ex-pojkvännen

07 okt, 2021 
MOLLY SANDÉN
Molly Sandén har haft två kända pojkvänner: Eric Saade och Danny Saucedo.
Nu berättar hon om en stor frustation efter ett av uppbrotten.
– Till slut kände jag bara hur jag tynade bort.
Annons
Allt du vill veta om Eric Saades musikkarriär
Allt du vill veta om Eric Saades musikkarriär

Molly Sandén, 29, och Danny Saucedo, 35, var ett par under sex års tid. Men våren 2019 valde det forna paret att gå skilda vägar. Innan dess var hon tillsammans med Eric Saade, 30, men de gick skilda vägar år 2012.

Molly och Danny skiljdes de åt som vänner och idag har både Molly och Danny funnit kärleken på nytt. Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson och Molly är tillsammans med musikern David Larson.

Även relationen mellan Molly och Eric verkar vara god. Senast fansen fick se dem ihop var på Diabetesgalan 2019, och trots att de inte uttalat sig om relationen till varandra idag så verkar de trots allt hålla kontakten via Instagram.

MOLLY SANDÉN, ERIC SAADE
Molly och Eric var varandras ungdomskärlekar. De var ett par under fem års tid.

Låten Utan dig handlar om sorg och uppbrott

2017 släppte Molly låten Utan dig – som blev en rejäl succé och efter lite hjälp från Alexander "Newkid" Ferrer blev den nominerad till P3 Guld. Anledningen till Newkids engagemang i låten var för att han gjorde en egen version av den, en version som Molly till slut kom fram till var mycket bättre än hennes originalversion.

Annons

Låten Utan dig handlar om Mollys mående efter uppbrottet från exet. Nu berättar hon om sorgen och hur hon upplevde att ingen brydde sig om hur hon faktiskt mådde.

– Det var en period när folk jag träffade på stan frågade hur han mådde innan de frågade hur jag mådde. Det var min vardag under en ganska lång tid. Och jag var fine med det till en början, liksom log och spelade med, säger Molly i radioprogrammet P3 Låten och fortsätter:

– Men till slut kände jag bara hur jag tynade bort, för till och med jag själv visste inte längre vad jag ville. Det blev svårare och svårare att klä på sig den här masken, för varje dag som gick.

Molly Sandéns mående

Låttexten ”Jag levde för att lyfta upp dig. Men vem skulle lyfta mig? När du var i bland molnen och jag låg där på marken kvar.” säger Molly och förklarar att det är en bra beskrivning av situationen.

Annons

– Men vem skulle lyfta mig när du var i bland molnen, och jag låg där på marken kvar. Det är den här bilden av att nån bara svävar iväg utan en och man känner bara att jag är för tung, jag kan inte haka på det där liksom, säger hon och fortsätter:

– Och jag förstår att jag måste ta mig upp själv, men man vill så gärna att nån ska hjälpa en upp dit.

Molly var tillsammans med Eric Saade mellan åren 2007-2012 och tätt efter dess blev hon tillsammans med Danny. Låten Utan dig släpptes 2017.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Karin Törnblom/TT

Annons