LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns första ord om kärleken med David Larson

15 sep, 2020 
Linnea Lundgren
Molly Sandén
Heta kärleksrykten har sedan länge cirkulerat kring artisten Molly Sandén och musikern David Larson.
Efter ett mystiskt erkännande i Morgonpasset i P3 bekräftar nu Molly misstankarna.
– Ja men det stämmer.
Annons
Molly Sandéns första ord om relationen med David LarsonBrand logo
Molly Sandéns första ord om relationen med David Larson

Artisten Molly Sandén, 28, har haft en tuff vår. På grund av utbrottet av covid-19 var hon under en längre period isolerad i sin stuga på Öland där hon fick tiden att gå genom att skriva musik. Men året vände snabbt då hon fick sjunga låtarna i Netflix-filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga och i fredags släppte hon låten Jag mår bra som hon gjort tillsammans med Alexander “Newkid” Ferrer.

Men trots att Molly haft ett par riktiga superår i karriären med både Grammys och P3 Guld har hennes privatliv varit desto mer händelserikt. Det var under våren 2019 som Molly plötsligt bröt förlovningen med Danny Saucedo, 34 – och gjorde slut. Paret hade då varit tillsammans i sex år och bakgrunden bakom uppbrottet har Molly sagt ska ha varit att de vuxit ifrån varandra.

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa Molly då i radioprogrammet Gry Forsell med Vänner.

Annons

Följarna jublar efter Molly Sandéns bild

Strax efter uppbrottet började heta kärleksrykten cirkulera kring Molly och inte mindre blev det när hon plötsligt började synas flitigt tillsammans med musikern David Larson. Ofta kunde man se dem båda umgås på deras sociala medier och när Hänt i våras frågade om hon och David var ett par svarade Molly mystiskt:

– Kanske, kanske, sa hon till Hänt då.

Efter det följde en lång tystnad där Molly inte ville kommentera relationen med David närmre. Detta trots att kärleken dem emellan var illa dold på sociala medier där de ofta kommenterar varandras bilder med hjärtan och gulliga meddelanden. När Molly i september till slut valde att publicera en bild på dem två tillsammans var det många av följarna som reagerade.

”Du och David är så fantastiskt söta och snygga ihop samt ni är ett bra musik”, stod det i en av hundratals kommentarer till bilden.

Första orden om relationen

Och under den senaste veckan har Molly flera gånger pratat öppet om den nya relationen. Det var i fredags som hon i en intervju med Morgonpasset i P3 avslöjade att hon är i ett förhållande.

Annons

Det var efter att Molly berättat att hon planerar att återvända till Öland som David Druid frågar om hon kommer åka dit ensam.

– Nej, med min kille, svarar Molly då.

Nu går Molly Sandén ytterligare ett steg och avslöjar att det faktiskt är David Larson som hennes hjärta tillhör. Under inslaget “banfrågan” i NRJ Morgon, där ett barn ställer en svår fråga till gästerna, får Molly frågan rakt ut om det är Daniel Larson hon dejtar.

– Jaså, det har du suttit och funderat på, säger Molly då mystiskt innan hon fortsätter:

– Ja men det stämmer.

FOTO: TT

Annons