TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Christan Bauers stöttande ord till Hanna Hedlund

07 okt, 2021 
CHRISTIAN BAUER, HANNA HEDLUND
Christian Bauer har fått träffa de flesta av flickvännen Pernilla Wahlgrens vänner.
Nu visar han upp sitt stöd till en av Pernillas bästa vänner Hanna Hedlund – med ett par starka ord inför alla.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer träffades genom gemensamma vänner och har varit ett par sedan i våras. Det var under en romantisk resa till Pernillas hus i Marbella som Pernilla till slut avslöjade hans identitet.

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och de har redan hunnit uppleva mycket tillsammans. I Pernillas egna reality-serie Wahlgrens värld får tittarna dessutom följa hela deras kärlekssaga från den dagen när allt började.

Under den här tiden har Christian också fått träffa stora delar av Pernillas nära och kära. Och nu visar det sig att han stöttar en av Pernillas bästavänner Hanna Hedlund!

Christians ärliga ord om kärleken till Pernilla

Att kärleken mellan Pernilla och Christian blomstrar är ingen hemlighet och nyligen berättade Christian om sina verkliga känslor för Pernilla. I ett inlägg på Facebook la han upp en vacker text om henne till en bild på dem två.

Annons

Fjäll o hav är mina rätta element i mina barn, barnbarn och HON är mitt allt”, skrev Christian då på sin Facebooksida.

Precis innan coronapandemin startade var Pernilla högaktuell med sin show Pernilla Wahlgren har hybris, men gänget hann knappt dra igång sin turné innan restriktionerna kom.

Då byggde showen på att Pernilla var den eviga singeln och kunde inte förstå när alla andra längtade hem till sina partners. Och nu under denna period har ju mycket hänt och den största förändringen är nog att Christian kommit in i bilden!

Det här har självklart satt käppar i hjulen eftersom att showen nu behövts ändras om rejält, då den gamla handlingen är helt inaktuell numer.

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla och Christian tar gärna promenader med Pernillas hundar.

Christian Bauer på plats i publiken på Pernillas nya show

När Pernilla Wahlgren har hybris hade nypremiär var glädjen total och någon som fanns på plats i publiken var självklart ingen mindre än Christian Bauer! På sociala medier la han upp massa bilder och filmer från showen och han verkade minst sagt stolt över sin flickvän.

Annons

I "Hybris-gänget", som Pernilla kallar sina kollegor, ingår vännerna Hanna Hedlund, Kim Sulocki, Måns Nathanelson och Ola Forssmed, samt producenten Edward af Sillén. Efter nypremiären har Hanna nu valt att lägga upp en bild på hela gänget och nu väljer Christian att skriva några väl valda ord.

”Faaan sååå braaa niii äääär”, skriver Christian till Hanna.

Hanna har svarat med att gilla Christians kommentar.

PERNILLA WAHLGREN HAR FÅTT HYBRIS
Hela "Hybris-gänget" tar en selfie med publiken på plats!

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

Annons