Tareq Taylor gripen av polisen – fick sitta i fyllecell över natten

Tareq Taylor

Tareq Taylor har blivit en riktig favorit för många där hemma i tv-sofforna.
I en ny intervju avslöjar kocken att han har ett förflutet som kanske inte riktigt rimmar med den person vi får se i rutan numera.
Nu berättar Tareq om polisdramat.
– Jag skämdes som en gris, säger han.

Stjärnkocken och tv-personligheten Tareq Taylor har fångat mångas hjärtan med sin charm, personlighet och matlagning. Han är bland annat känd för sina matlagningsprogram Trädgårdstider och Tareq Taylors matresa.

Dessutom har Tareq i alla år varit kock i programmet Stjärnorna på slottet där han lagat lyxiga maträtter till svenska kändisar. I år vann han även Kristallen för Årets tv-profil och fick äran att sommarprata i P1. Vi ser även Tareqs brorsdotter Sunny Taylor tävla i TV4:s Idol, något som han har berättat att han är mycket stolt över. Men det finns en sak du kanske inte visste om Tareq Taylor och det är att han blivit tagen av polisen, något han nu berättar för sajten Femina.

Breaking
BEBISLYCKA! Bonde-paret Pontus och Lisa väntar barn

Tareq Taylor skilde sig nyligen från Kristina Taylor

För ett tag sedan nåddes vi av nyheten att Tareq och ex-frun Kristina Taylor skiljer sig efter 26 år som gifta. De forna makarna har dottern Ellen Taylor ihop.

I ett tidigare intervju med Hänt har Tareq berättat om sin stolthet över sin och Kristinas dotter Ellen. Han uttryckte då att deras relation är helt fantastisk och blev rörd till tårar under samtalet. Enligt Tareq var Ellen väldigt efterlängtad av honom och Kristina, och deras pappa- och dotter relation betyder allt för tv-kocken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tareq Taylor blev tagen av polis – satt i fyllecell under natten

Det är i en intervju med Femina Tareq Taylor nu talar ut om när han blev tagen av polisen. Han hamnade då i fyllecell och verkar inte vara speciellt stolt över incidenten.

– En gång när jag var kanske 17 bast så åkte jag bil med ett gäng raggare. Det var första gången jag var med dem, så när bensinsen tog slut någon gång under resan sa de ”han är ny, han får fixa soppan”. Jag hade bara 20 kronor i fickan, så de gav mig en dunk och en slang, och jag fick stå och slanga bensin ur en hyrbil, säger han och fortsätter:

– Då kom snuten från höger och vänster, och jag satt i fyllecell över natten, och var så jävla rädd. På morgonen kom min mamma, och hon satt med mig under förhöret. Då hade de förhört de andra, som sa att det var första gången jag var med. Polisen gjorde bedömningen att jag hade handlat under hot, och väckte inte åtal. Men jag skämdes som en gris.

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor om det framgångsrika året och framtiden för Tareqs matresa

LÄS OCKSÅ: Samuel Frölers okända relation med Penélope Cruz

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Andreas Hillergren / TT

Senaste nytt