Starka reaktioner efter Steffo Törnquists nya bild på Instagram

STEFFO TÖRNQUIST

Nyhetsmorgon-profilen Steffo Törnquist befinner sig för tillfället i Skottland för att jaga med några kompisar.
Men hans senaste bild på Instagram uppskattas absolut inte av vissa följare.
”Vafan håller du på med?”, skriver en.
Slå på ljud

Steffo Törnquist, 65, är en av de riktiga veteranerna i det så kallade "Nymo-gänget". Med tanke på att han jobbat med Nyhetsmorgon ända sedan år 2000 så har han definitivt samlat på sig en hel del erfarenhet.

Under flera års tid har Steffo arbetat tätt ihop med Jenny Strömstedt, 49, och de två har blivit en riktig favorit-duo bland tv-tittarna. Steffo har tidigare beskrivit samarbetet med Jenny som pålitligt då de kompletterar varandra så bra.

– Jempa och jag har fullständig tillit till varann, både journalistiskt och personligt. Vi täcker upp för varann, tänker oftast lika, vill alltid varann väl, och så är vi båda lika förtjusta i såväl allvar som löjl. Vi bestämmer aldrig vem som ska säga vad, vi följer aldrig manus, det bara flyter på ändå, sa han då till Hänt.

SKÄMS Tareq gripen av polis – nu berättar han

Steffo Törnquists stora kärlek för jakt

Den dagen Steffo lägger av med jobbet på Nyhetsmorgon kommer hans dagar gå ut på att röka pipa, skriva böcker, jaga och leka med hundvalpar och barnbarn.

– När jag lägger av med TV är planen att sitta med halmhatt och pipa på nån balkong och skriva böcker. Jag har inte skrivit bok på 4-5 år och har urmånga idéer. Och så vill jag jaga lite mer och brottas med eventuella hundvalpar och barnbarn, har Steffo tidigare berättat för Hänt.

Men ett av hans intressen har han faktiskt redan börjat implementera sen många år tillbaka – nämligen att jaga. Just nu befinner sig Steffo hos några kompisar i Skottland för att jaga.

– Jag är bara ledig en vecka för att jaga hos kompisar i Skottland. Tillbaka i rutan nästa vecka, förklarar Steffo för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffos nya bild väcker starka reaktioner

På sociala medier lägger Steffo upp vackra bilder från Skottlands landskap och följarna verkar älska det han lägger upp. Men plötsligt tog följarna en tvärvändning och nu är det många som absolut ogillar Steffos senaste bild.

På bilden syns Steffo där han är helt röd i ansiktet – vilket väckt frågor.

”Vafan håller du på med?”, skriver en följare.

”Osmakligt”, skriver en annan.

Ӏr det blod du har i ansiktet? undrar en tredje.

Se ovanliga bilden på Steffo här!

STEFFO TÖRNQUIST

Steffos nya bild uppskattades inte riktigt av alla följare.

FOTO: INSTAGRAM

Hänt har sökt Steffo Törnquist.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Tobias om förändrade relationen med Calle Sterner

LÄS OCKSÅ: 7 SAKER om Eric Gadds fru Cornelia

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!