LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance Tobias Karlsson om relationen till Calle Sterner idag

07 okt, 2021 
CALLE STERNER, TOBIAS KARLSSON
Tobias Karlsson och Calle Sterner är två välkända ansikten för Let's dance-tittarna.
Under årens lopp har de tävlat mot varandra gång på gång, men hur ser deras relation ut egentligen?
Nu avslöjar Tobias den verkliga relationen till Calle – med en känslosam text.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

I årets säsong av Let's dance blev det som vanligt fartfyllt och den som till slut kammade hem förstaplatsen var ingen mindre än Filip Lamprecht, 24, som dansade ihop med Linn Hegdal, 26.

Veteranen Tobias Karlsson, 44, var givetvis också med och när han fick reda på att det var självaste Carola Häggkvist, 55, som han skulle dansa med, var lyckan total!

– Jag har sagt att jag inte vill ställa upp i Let’s dance igen om jag inte får en bra partner. Och nu så tyckte jag att det var en bra partner, det är ju fantastiskt det här, sa Tobias då till Hänt.

Därför ville Tobias Karlsson nobba Let's dance

Att Tobias tidigare varit skeptisk till att ställa upp i Let's dance igen hade att göra med att han så gärna velat dansa i ett samkönat par.

Förslaget om samkönade danspar var något som Tobias hade kämpat för att få igenom under flera års tid. Men när det väl blev dags för Let’s dance att ha med ett samkönat danspar blev det istället Andreas Lundstedt och Tobias Bader som tog den rollen istället.

Annons

Någon som däremot saknades i årets säsong var proffsdansaren Calle Sterner, 31. Precis som Tobias är Calle en person som är en given stjärna i Let's dance och därför undrade många vart han egentligen tog vägen den här säsongen.

Förra året kunde vi se Calle dansa med Sussie Eriksson, 58, ända fram till finalen där de landade på en andraplats. Men året före det så fick Calle lyfta glasskon och han och Kristin Kaspersen, 52, kunde titulera sig som vinnare.

CALLE STERNER, KRISTIN KASPERSEN
Calle Sterner och Kristin Kaspersen fick lyfta guldskon i Let's dance 2019.

Så är Tobias Karlssons och Calle Sterners relation idag

I alla år har Tobias och Calle haft varandra som motståndare i tävlingen, men hur ser egentligen deras relation ut idag? Nu berättar Tobias om den förändrade relationen med Calle efter alla dessa år.

Annons

Och det verkar inte alltid ha varit frid och fröjd.

”Han har till tider irriterat mig så mycket att det kokat i mig, men de senaste åren har det bytts till villkorslös kärlek.”, skriver Tobias och fortsätter:

”Tack för att du utmanar mig varje dag Calle Sterner och för du är en av de mest lojala och magiska människor jag känner. Best friend en ”karl” kan ha.. Love you man”

Tobias passar även på att dela med sig av en härlig bild på de två.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons