LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter frånvaron – Danny Saucedos ord om flickvännen Anna Eriksson

27 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Modellen Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän
Efter att ha gått isär från den tidigare fästmön Molly Sandén, träffade Danny Saucedo kärleken på nytt.
Nu bryter han tystnaden om den nya flickvännen Anna Eriksson efter en lång tids frånvaro.
"Bland det sötaste", kommenterar en.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Det svänger fort i Danny Saucedos liv. Förra sommaren var artisten hjärtekrossad efter att ha gått isär med den tidigare flickvännen och fästmön Molly Sandén, för att strax därefter hinta om att han träffat kärleken på nytt.

Och mycket riktigt. Förra året gick han ut med att han blivit kär igen, och denna gång i den svenska modellen Anna Eriksson.

Avslöjade nya kärleken i Så mycket bättre

Molly och Danny var ett par i över sex år, och var förlovade i tre utav de åren. Men trots att deras planer var att spendera resten av livet tillsammans ville ödet något annat, och förra året gick kändisparet skilda vägar. I ett avsnitt av Så mycket bättre berättar Danny om den destruktiva tiden efter uppbrottet från Utan dig-sångaren.

– Jag har den senaste tiden varit i en väldigt destruktiv period i mitt liv, börjar han med att säga.

Han berättar att han under ett halvår drack alkohol nästan varje dag, och att han i princip bara umgicks med människor som mådde likadant som han själv gjorde.

Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly och Danny

– De enda vännerna man har är ju likadana. Eller de som jag valde att kontakta var ju de som var i samma båt. Så vi rodde ju åt helt fel håll tillsammans, berättar han.

Annons

Han fortsätter.

– Men jag vill inte vara där längre. Jag pallar inte.

Magnus Uggla, som också var med i den säsongen av programmet, frågar nyfiket hur han kom ur det varpå Danny börjar le lite.

– En person hjälpte mig. Som jag tycker om, avslöjar han.

Vännernas glädje efter tystnaden

Det var i samband med premiären av Danny Saucedos krogshow som det avslöjades att det fanns en ny kärlek i hans liv. Hänt kunde avslöja att modellen Anna Eriksson funnits vid Dannys familjs sida, och kort därpå bekräftade han att de var ett par.

Den senaste bilden Danny la upp på flickvännen var för 29 veckor sedan. Det var då en bild från när Anna är på stranden och har håret inlindat i en handduk.

“Stunning”, skrev han då under bilden.

Men sedan dess har det varit tyst på artistens Instagram angående kärleken, och i kommentarsfältet har folk undrat om det har hänt någonting. Men nu bryter Danny äntligen tystnaden. För några dagar sedan la han nämligen upp en ny bild på sin flickvän, den här gången när hon sitter i en soffa med en kaffekopp i handen.  Under bilden har han skrivit hjärtan följt av andra små söta emojis, och hans följare är snabba med att kommentera.

“Det där leendet var ju bland det sötaste. Så mycket värme och kärlek”, skriver en.

Men också hans kändisvänner visar sin glädje över den nya bilden. Bland annat Efva Attling och Micael Bindefeld visar sitt stöd genom att kommentera massa hjärtan.

FOTO: TT

Annons