Mia och Jesper Parneviks första ord om Peg och Filips uppbrott

Mia och Jesper Parnevik om uppbrottet

Mia Parnevik och Jesper Parnevik har inte uttalat sig om sin dotter Peg Parneviks uppbrott förens nu.
I en intervju med Expressen väljer de nu att ge sin syn på saken.
– Det har ingenting med oss att göra, de lever sina liv och alla är glada och lyckliga. Det är livets gång, säger Mia Parnevik.

Mia Parnevik och Jesper Parnevik har en tillvaro många drömmer om. Tillsammans med barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik har de levt ett glamoröst och eftertraktat liv i USA, i Florida.

Under våren gick de ut och berättade att de sålt det lyxiga paradishuset i Florida, något som Hänt rapporterat om tidigare. Lyxhuset Casa Mia är på hela 1 300 kvadratmeter och i bostaden finns dessutom ett spa och en biograf. Slutpriset?Villan såldes för hela för 7 971 300 dollar, vilket motsvarar cirka 67 miljoner svenska kronor. Förutom att de nyligen sålt lyxhuset så uttalar sig Mia och Jesper Parnevik nu för första gången offentligt om dottern Pegs uppbrott med Filip Lamprecht i en intervju med Expressen.

SORG Elena berättar detaljerna om maken Michaels död

Peg Parnevik och Filip Lamprechts uppbrott

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut för ett par månader sedan. Och det var i juni Peg valde att bekräfta uppbrottet från Filip, detta gjorde hon i sin egna podcast Pillowtalk.

Varför de två valde att göra slut är ännu inte känt, men Peg var tydlig med att hon och Filip är vänner och att det inte finns något agg mellan de två.

Dock var syster Penny noga med att poängtera att det är ”noll synd om Filip” som hon uttryckte i podcasten med anledning att Peg fått utstå en del hat under Let's dance-resan.

Sedan uppbrottet har ingen i Parnevik-familjen uttalat sig om uppbrottet. Däremot går det att utläsa att ingen i familjen Parnevik följer Filip på sociala medier längre. Filip däremot följer fortfarande bland andra Mia, Jesper, Penny och ex-flickvännen Peg Parnevik på Instagram.

Mia och Jesper Parnevik bryter tystnaden

Sedan Peg Parnevik och Filip Lamprecht bekräftade uppbrottet har varken Mia eller Jesper kommenterat något om fallet. Men in en intervju med Expressen får Mia frågan om hur det är att följa barnen i sociala medier och i andra media-sammanhang, likt uppbrottet mellan Peg och Filip som det rapporterats om i medier.

– Det har ingenting med oss att göra, de lever sina liv och alla är glada och lyckliga. Det är livets gång, säger Mia Parnevik till Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Vi har försökt vara ganska bra på att inte lägga oss i för mycket i varandras liv, om det är mellan föräldrar, barn, syskon och så vidare. Men nu tycker jag alla verkar må väldigt bra, säger Jesper Parnevik till Expressen.

Hänt har sökt Mia Parnevik för en kommentar utan framgång.

LÄS OCKSÅ: Let's dance-deltagarnes flirtiga ord om Filip Lamprechts nya bild

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons ärliga svar på Gunilla Perssons önskan om barnbarn

FOTO: Cornelia Nordström / EXP / TT / Karin Törnblom/TT / Cornelia Nordström / EXP / TT

SENASTE NYTT!