LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Stenmarcks glädjebesked – är tillbaka i serien Lyckoviken

03 dec, 2021 
Martin Stenmarck och Disa Östrand
Martin Stenmarck har haft mycket att stå i den senaste tiden.
Förutom skilsmässan från Hanna Hedlund har han dessutom blivit en uppmärksammad och mycket omtyckt skådespelare.
Och nu får vi ta del av ännu ett glädjebesked i karriären!
Annons
"Lyckoviken" säsong 3 – Se teasern härBrand logo
"Lyckoviken" säsong 3 – Se teasern här

Martin Stenmarck är en artist och låtskrivare som genom åren synts en hel del i det offentliga rummet. År 2005 kammade han hem vinsten i Melodifestivalen med låten Las Vegas och därefter gick karriären spikrakt uppåt. Bland annat vann han både Grammis och Rockbjörnen med låten Sjumilakliv år 2006.

Han var tidigare gift med artisten Hanna Hedlund men i juni tidigare i år nåddes vi av beskedet att de valt att gå skilda vägar efter över 20 år tillsammans. Ex-makarna har dock en god relation efter uppbrottet och har synts umgås både en och annan gång.

Men ur ett karriärsperspektiv går det strålande för Martin, och nu får vi ta del av ännu en glädjande nyhet!

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund om skilsmässan

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund valde att berätta om deras skilsmässa i ett gemensamt uttalande på Instagram. De hade vid uttalandet däremot redan levt isär i ett halvår.

I inlägget var de noga med att de skiljs åt som vänner och att de alltid kommer att finnas där för varandra och deras tre gemensamma barn.

Annons

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de då.

Några månader senare intervjuades Hanna av Expressen, och där gick hon närmare in på uppbrottet.

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sa hon till tidningen.

Martin Stenmarcks glädje – tillbaka som ”Danne” i Lyckoviken

Martin Stenmarck har inte släppt några låtar på ett tag, men däremot har han tagit stora kliv inom skådespelaryrket.

Han blev kontaktad för att göra filmen Zero contact i USA med Anthony Hopkins, 83, i huvudrollen. Martin uttryckte att han var otroligt glad som fick spela mot världsstjärnan Hopkins.

Annons

Och nu kommer det ytterligare en glädjande nyhet för tv-stjärnans del, Martin är nämligen tillbaka i Camilla Läckbergs serie Lyckoviken som går på TV3. Där spelar han ”Danne”, som blir kär i polisen ”Johanna” som spelas av Disa Östrand, 35.

Martin har tidigare berättat om seriens heta kysscener:
– Det är väl alltid lite konstigt, det är det väl såklart, men det är ju jobbet. Och på något sätt så är man liksom inne i det. Man bestämmer ju vad som gäller innan och sen så är man väl är där och slår på den där switchen då är jag ju Danne. När kamerorna säger slå på då kan jag inte vara Martin längre. Sen när de där sekunderna är över då är det tillbaka till fika, kanske en banan? Det gick ju bra eller tar vi den en gång till?, sa han i Martin Melins podd.

Och nu är frågan om det blir fler kyssar för Martin. Snart har säsong tre premiär.

”Och om mindre än TVÅ VECKOR är det dags för säsong 3 av Lykoviken”, skriver Viaplay på Instagram.

lyckoviken
Disa Östrand och Martin Stenmarck har huvudroller i serien.

FOTO: TV4 // Karin Törnblom/TT

Annons