LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck återförenas i jul – för barnen

26 nov, 2021 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick ut med att de har separerat i juni tidigare i år.
Nu berättar Hanna att de kommer återförenas igen.
– Det är så bra och viktigt att man kan göra det, säger Hanna Hedlund i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Sedan dess har de synts umgås med barnen och båda har medgett att de är singlar. I Hanna Hedlunds podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon driver tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, berättar hon nu om sitt och Martins beslut för barnen – som gör att de återförenas.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks ord om skilsmässan

Det var i juni chockbeskedet kom, Hanna och Martin meddelade då att de separerar. I det gemensamma uttalandet förklarade ex-makarna att de alltid kommer att finnas där för varandra.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Sedan dess har de även synts umgås en del tillsammans med familjen, bland annat när deras son fyllde år.

Annons

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks beslut för barnen

Hanna och Jessica diskuterar julfirande i veckans avsnitt av podcasten. Då kom Jessica in på att hon har firat jul med ex-maken Linus Wahlgrens familj i 20 år, för barnens skull.

– Vet du vad jag precis har gjort? Som är så mysigt! Jag har shoppat massa adventsstjärnor, för vi har ju massa fler fönster nu i det här hemmet som vi köpt tillsammans, säger Jessica Wahlgren.

– Hur känns det, det är liksom första gången ni ska fira jul i det här huset?, frågar Hanna Hedlund.

– Det känns så mysigt. Han kommer fira med sina barn, och jag kommer fira med mina barn. Jag har firat de senaste 20 åren med Linus och hans familj, och det är tradition. Barnen tycker det är mysigt att vi kan göra det tillsammans.

Hanna Hedlund berättar då att även hon och ex-maken Martin Stenmarck ska fira tillsammans med barnen och hyllar Jessica för att ha varit en förebild i det beslutet.

– Det ska vi också göra, där har ni varit förebilder. Det är så bra och viktigt att man kan göra det. Det är barnens högtid och att man ser till att man kan göra det tillsammans, säger Hanna Hedlund i podden.

FOTO: TV4 // Karin Törnblom/TT

Annons