Calle Sterners plötsliga karriärsbyte efter avhoppet i Lets dance

Calle Sterner
Exklusivt

Calle Sterner vann Let's dance tillsammans med Kristin Kaspersen för två år sedan, men sedan dess har man inte sett honom i programmet.
För Hänt avslöjar han nu hur det egentligen kommer sig att han inte varit med.

Calle Sterner har kommit att bli en väldigt omtyckt dansare i Let's dance. Tillsammans med Kristin Kaspersen dansade han bland annat hem vinsten i Let's dance 2019, och innan dess har han även dansat med Anja Pärson.

Men sedan 2019 har vi inte kunnat se honom i succéprogrammet, och han har varit minst sagt hemlig med vad det beror på.

Men i en intervju med Hänt berättar han nu äntligen om den verkliga anledningen bakom frånvaron i programmet.

Vännens oväntade ord efter uppbrottet: ”Hanna är kär”

Calle Sterners hyllning till flickvännen Johanna

För drygt två år sedan avslöjade Calle att han hittat kärleke. Han hade då fallit pladask för Johanna Bohm Hermansson, som precis som Calle även hon jobbar med dans.

För Hänt har han tidigare berättat om hur kärlekssagan tog fart.

– Då var det pannkaksdejt. Jag visste att hon gillade pannkakor så jag slog på stort och gjorde pannkakor och köpte allting som man kan ha till pannkakor, sa han då.

Numera är paret även sambos och när flickvännen fyllde år tidigare i år passade han på att skicka en kärlekshyllning till henne.

”Idag har den här pärlan fyllt år. Älskar att skratta med dig, leva med dig, segla med dig, göra konstiga saker med dig, stretcha med dig, busa med dig, ÄLSKAR DIG och grattis!!”, skrev han då på Instagram.

Och i kommentarsfältet svarade Johanna självklart gulligt tillbaka:

”Du är helt klart världens finaste person. Älskar dig.”

Därför var inte Calle Sterner med i Let's dance – plötsliga karriärsbytet

Men den senaste tiden har Calle gjort en stor vändning i sitt liv. Calle har nämligen inte bara dansat till vardags, utan har även studerat industriell ekonomi på Kungliga tekniska högskolan i Stockholm.

I år tog han äntligen sin examen och när Hänt träffar den forne TV4-profilen på biopremiären av En kunglig affär berättar han om sin nya karriär.

– Jag dansar inte så mycket nu. Jag jobbar på ett investmentbolag och jobbar med lite annat, men dansar såklart också, säger han och fortsätter:

– Vi bygger bolag entreprenörsmässigt och jag har avslutat mina studier på KTH, så nu jobbar jag på kontor också kombinerat med lite dans.

Detta är också anledningen till varför vi inte sett honom i Let's dance de senaste säsongerna.

– Just för att jag valde att göra lite annat. Men sen får vi se vad som händer i framtiden. Man vet aldrig, men det återstår att se, säger han.

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrossos reaktion efter Oliver Ingrossos nya artistnamn

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot bakgrundsmusiken i Bonde söker fru

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Senaste nytt