TV4-tittarnas kritik mot bakgrundsmusiken i Bonde söker fru

Linda Lindorff & Peja Bonde söker fru

Bonde söker fru är ett minst sagt populärt program.
Men nu ryter tittarna ifrån efter en upptäckt i senaste avsnittet.
”Olidligt”, skriver en person.

Årets säsong av det folkkära programmet Bonde söker fru är i full gång, och precis som tidigare år är det ingen mindre än Linda Lindorff som åker runt till bondgårdar runtom i Sverige för att hjälpa bönderna att hitta sin livs kärlek.

Bonde söker fru har många trogna tittare som följer programmet år in och år ut, men nu är det många som rasar efter en upptäckt i senaste avsnittet.

Bonde–Pejas barn om hans medverkande i programmet

Pär Eric ”Peja” Nilsson är en av bönderna som är med i år, och hittills har han bjudit på både skratt och tårar. Bland annat har det uppstått ett svartsjukedrama med en av kvinnorna han dejtar, något som de båda har berättat om för Hänt tidigare.

Peja har sex barn, bonusbarnen Jeanette och Mikael, och de fyra egna barnen Hanna, Stefan, Caroline och Josefin, och i en intervju med Hänt berättar han att de alla har en fin relation till varandra. Alla stöttar Pejas beslut att vara med i programmet, trots att de såklart ställt både en och annan kontrollfråga för att se till att han verkligen är redo för det.

– Naturligtvis tycker de att det är jätteroligt att jag söker lyckan och kärleken. Men de har sagt; men pappa ska du verkligen göra detta? Kommer det bli jobbigt för dig?, har Peja bland annat berättat.

Men något som de också diskuterat är just svartsjukedramat.

Junior talar ut om skilsmässokaoset – avslöjar flyttplanen

– Naturligtvis har vi diskuterat det litegrann. Sedan kan jag säga att det är dessa negativa påhoppen som barnen har reagerat på. Synd att det blir så, det är inte så deras pappa är, säger bonden om det.

TV4-tittarnas hårda kritik mot Bonde söker fru

Men trots att programmet är ett av svenska folkets favoriter så finns det fortfarande en hel del förbrättringspunkter enligt många. Bland annat att dra ner volymen på bakgrundsmusiken.

I TV4:s kommentarsfält på Facebook tycker nu många till om det.

”Vore väldigt bra att slippa den olidligt höga bakgrundsmusiken. Gäller inte bara Bonde söker fru”, skriver bland annat en tittare varpå en annan håller med:

”Instämmer helt.”

”Måste ni ha den förbaskade musiken i bakgrunden. Man hör inte vad de säger..Vi är många med nedsatt hörsel”, skriver en tredje..

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquist ryter ifrån mot Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Mariette Hansson avslöjar namnet på nyfödda sonen – det ska han heta

Senaste nytt