TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffo Törnquist ryter ifrån mot Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

25 nov, 2021 
Maria och Steffo i Nyhetsmorgon
Steffo Törnquist och Maria Forsblom bjuder till i morgonens Nyhetsmorgon.
Duon var nämligen inte helt överens om ett ämne som de diskuterade i direktsändning.
– Jag är emot det här, säger Steffo till Maria.
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest omtyckta program. Programledarna har även de gjort stor intryck. I uppsättningen finns bland andra Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Martin Järborg och Soraya Lavasani.

Under torsdagens Nyhetsmorgon så ledde Steffo Törnquist och Maria Forsblom programmet och bjöd som vanligt på skratt och allvar. Men duon visade sig dessutom vara oense om en sak – nämligen en trend som florerar på sociala medier. Detta fick Steffo att bli personlig och ge sin syn på saken!

Maria Forsblom får eget program på TV4 – efter 20 år

Maria har jobbat på kanalen sedan tonåren, närmre bestämt i 20 år. Nu har hon fått chansen att leda sitt egna program. I januari 2022 börjar kanalen att sända Secret song, där kända gäster kommer att hyllas av nära och kära samt av artister som de beundrar.

I en intervju med Hänt berättade Maria om glädjen att få leda ett eget program.

Annons

– Det var definitivt ett ja eftersom jag alltid velat göra underhållning vid sidan av Nyhetsmorgon. Så det var självklart en dröm som gick i uppfyllelse. När jag också förstod vilket program det var så var det inget snack om saken, sa hon då.

Steffo Törnquist ryter ifrån i Nyhetsmorgon: ”Jag är emot”

Steffo, som vanligtvis leder Nyhetsmorgon med Jenny Strömstedt, hade sällskap av Maria Forsblom denna torsdag. Detta på grund av att Jenny befinner sig på inspelning av sitt andra program Tillsammans med Strömstedts, som hon har ihop med maken och artisten Niklas Strömstedt.

Men Steffo och Maria var inte riktigt överens om ett ämne i programmet. Det handlar om Urban dictionary-trenden, som går ut på att man skriver in sitt namn på en sida på nätet och sedan får upp information om vad namnet betyder.

Detta är något Steffo inte tycker om, han uttrycker att han inte litar på vad svaret blir.

Annons

– Det här konstiga ämnet. Jag är emot det här ämnet, säger Steffo till Maria.

– Jaha? Varför då? Det engagerar, säger Maria Forsblom tillbaka.

– Det är så hemlighetsfullt, säger Steffo.

Maria Forsblom förklarar då att Nyhetsmorgon följer trender.

– Vi följer trender här på sociala medier Steffo, man söker på sitt förnamn i Urban dictionary så får man veta vad det betyder.

– Baserat på vad?, ifrågasätter Steffo.

Trots att Steffo Törnquist är lite motstridig genomförs inslaget – och resultatet blev rejält underhållande. Se det på TV4 play här!

FOTO: TV4

Annons