ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför försvinner Maria Forsblom från Nyhetsmorgon – egna orden

19 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Maria Forsblom
Den populära programledaren Maria Forsblom kommer att jobba på med Nyhetsmorgon i en dryg månad till.
Sedan kommer hon ta ett litet uppehåll från programmet.
Nu berättar hon varför.
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

TV4:s Nyhetsmorgon är ett populärt program som har en stor tittarskara på såväl vardagar som helger. Och de tittare som följare programmet vet att Maria Forsblom, 35, är en mycket välkänd och omtyckt profil.

Maria har gått den långa vägen på TV4 kan man säga. Hon inledde sin karriär på kanalen som flygande reporter, för att numera vara en av de mest populära programledarna i Nyhetsmorgon.

Maria Forsblom leder TV4:s nya underhållningsprogram

Men efter 20 år på kanalen har Maria äntligen fått chansen att leda sitt alldeles egna program. I januari 2022 börjar kanalen nämligen sända sitt nya underhållningsprogram Secret song, där kända gäster kommer att hyllas av nära och kära samt av artister som de beundrar.

I en intervju med Hänt berättar Maria nu att det inte var något snack att tacka ja när hon fick frågan om att leda kanalens nya underhållningsprogram, som gjort succé i både Finland och Frankrike.

Annons

– Det var definitivt ett ja eftersom jag alltid velat göra underhållning vid sidan av Nyhetsmorgon. Så det var självklart en dröm som gick i uppfyllelse. När jag också förstod vilket program det var så var det inget snack om saken, säger hon och fortsätter:

– Sedan förstod jag inte spännvidden av hur stort det var, och när de började prata om trailer och affischer på stan då tänkte jag: ”Va, vad är det här för någonting?”

Men fram tills dess väntar först en del jobb på Nyhetsmorgon.

– På fredag är jag tillbaka. Sedan är det inte många veckor kvar till jul, säger Maria.

Maria Forsblom försvinner från Nyhetsmorgon

Men för alla er TV4-tittare som älskar att se Maria Forsblom i rutan kommer här ett tråkigt besked.

– Jag ska vara ledig två veckor över jul och nyår, så jag checkar ut där den 16:e december och kommer tillbaka först i början av januari, säger Forsblom.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, TV4

Annons