LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrossos reaktion efter Oliver Ingrossos nya artistnamn

25 nov, 2021 
Lovisa Ström
Emilio & Oliver Ingrosso
Tidigare i veckan gick Oliver Ingrosso ut med att han byter namn.
Nu reagerar Emilio Ingrosso på det plötsliga namnbytet.
Läs här!
Annons
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Oliver Ingrosso tillhör en av Sveriges absolut kändaste familjer. Med Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso i familjen är han minst sagt van vid livet som offentlig, men om han själv fick bestämma är det ett liv han helst inte hade levt.

Till skillnad från sina andra familjemedlemmar har Oliver nämligen tagit ett aktivt beslut om att inte synas så mycket i offentliga sammanhang. Något som man märker i realityprogrammet Wahlgrens värld, där Oliver knappt syns till en enda gång.

Men vid sidan av allt detta har Oliver sin alldeles egna karriär. Nu berättar han om ett stort steg i karriären som får Emilio Ingrosso att reagera.

Oliver Ingrossos nya artistnamn – så heter han nu

Även om Oliver kanske inte gillar att synas så mycket i offentliga sammanhang så finns det en plats han känner sig betydligt mer bekväm på. Nämligen i ett DJ-bås på stora arenor.

Oliver har nämligen DJ:at i många år och den senaste tiden har man kunnat se honom spela på både restauranger och barer runtom i Stockholm.

Annons

Nu har Oliver även släppt en egen låt vid namn Confusion say, och på Instagram fullkomligt hyllas han av både följare och vänner för sin konst.

Men i samband med det nya musiksläppet har kändissonen också gjort en stor förändringen. Nu är det nämligen inte namnet Oliver som gäller längre, utan nu är det Oling som han kallas!

Emilio Ingrosso om Olivers plötsliga namnbyte

Det är i ett inlägg på Instagram som Oliver berättar om det stora beslutet samtidigt som han promotar sin nya låt. Under en bild på det nya namnet skriver han:

”DJ/Producer from Sweden // CONFUSION SAY under mitt nya namn OLING är ute NU.”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar det nya namnbytet, både följare som vänner.

”Crazy grymt! Ska bli så spännande att få följa!,” skriver bland annat en person.

”Såååå orimligt klockrent!”, skriver en annan.

Men någon annan som också hyllar det nya steget i karriären är pappa Emilio Ingrosso. Under bilden på sonens Instagram kommenterar han nu massa stjärnemojiis följt av ett rött hjärta.

Annons