Fansens chock efter nya bilderna på Tom Cruise – stora förändringen

Tom Cruise

När Tom Cruise gick för att se en basebollmatch tidigare i höst togs bilder som har fått många av hans fans att hamna i chock.
Detta då han ser helt oigenkännlig ut.
Se bilderna här!
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskar
Slå på ljud

Tom Cruise, 59, är en av världens mest kända skådespelare. Genom åren har han gjort roller som Jack Reacher i Jack Reacher-filmserien, Ethan Hunt i Mission: Impossible och Pete "Maverick" Mitchell i Top Gun. Ja, listan från hans framgångsrika skådespelarkarriär kan göras lång.

Så är Tom Cruises dejtingliv i Hollywood

Tom var tidigare gift med skådespelerskan Nicole Kidman och var under den tiden ett av Hollywoods hetaste kändispar. Ex-paret försökte skaffa egna barn men drabbades av två tuffa missfall och valde istället att adoptera barnen Isabella “Bella” Kidman Cruise, 28, och Connor Kidman Cruise, 26.

Men efter två år som äkta makar valde de att gå skilda vägar, och strax därefter träffade Tom skådespelerskan Katie Holmes, 42. Även de gifte sig och fick även den gemensamma dottern Suri Cruise, 15, tillsammans.

Men äktenskapet blev inte särskilt långvarigt och efter sex år som gifta valde även de att skicka in skilsmässoansökan. Anledningen till skilsmässan är än idag okänd, men Katie har tidigare antytt att hon var orolig för sin dotter, särskilt på grund av Toms aktiviteter med scientologiens religion.

Idag verkar Tom leva singellivet i Hollywood och satsar helt enkelt istället på sin karriär.

Fansens chock efter nya bilderna på Tom Cruise

Förra veckan fångades Tom på bild tillsammans sin son när de var på en basebollmatch mellan LA Dodgers och SF Giants. Bilden på Tom chockade många fans, detta då han ska ha sett väldigt annorlunda ut jämfört med tidigare.

Mission: Impossible-stjärnan var på gott humör och pratade med fans, poserade på bilder och hälsade på andra personer som var på plats för att titta på matchen.

Men då han inte alls var sig lik började fansen på twitter att spekulera kring om det kanske var en lookalike till Tom som var på matchen.

"Det där är definitivt en Tom Cruise-lookalike", skrev bland annat en person.

"Vad fan har hänt med Tom? Han ser ut att ha åldrats 20 år på två år”, skrev en annan.

Men ett fans löste tillslut gåtan och bekräftade att det faktiskt var Tom på matchen. Detta då det var Toms riktiga son som satt bredvid honom.

”Om ni kollar noga så ser ni att det är hans son Connor som sitter till vänster om honom.”

Jeff Chiu/ ASSOCIATED PRESS / TT
Jeff Chiu/ ASSOCIATED PRESS / TT

LÄS OCKSÅ: Ozzy Osbournes kamp mot Parkinson – se nya bilderna

LÄS OCKSÅ: Därför gav Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan bort sina hundar

FOTO: Jeff Chiu/TT, Alex Edelman/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN