Därför gav Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan bort sina hundar

Fredrik Eklund & Derek Kaplan

Tillsammans med maken Derek Kaplan har Fredrik Eklund tvillingarna Milla och Freddy.
Nu berättar Fredrik om ett tufft beslut som han var tvungen att göra för familjen.
”Blev aggressiv”, skriver han.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
Slå på ljud

Toppmäklaren Fredrik Eklund lever ett glamoröst liv i USA där han är bosatt i Los Angeles tillsammans med sin kärlek Derek Kaplan och tvillingarna Milla och Freddy, som snart fyller 4 år.

Fredrik är sedan flera år tillbaka aktuell i den amerikanske mäklarserien Million dollar listing New York, där han med sin charm och kaxiga attityd tagit sig långt i den amerikanska mäklarbranschen. Han är alltså en mycket skicklig mäklare och har hyllats för sina försäljningar.

Fredrik Eklunds bilder på barnen väcker stora reaktioner

Den prisade mäklaren är väldigt aktiv på sina sociala medier och han uppdaterar ofta med bilder på tvillingarna Milla och Freddy, och inte sällan väcker bilderna på barnen starka reaktioner hos följarna. Ofta kommer det mycket kommentarer om hur gulliga de är och många beskriver de till och med som ”dockor”.

Helt underbara barn”, skriver en följare.

Fredrik Eklunds tuffa beslut för familjen

Inte nog med att Fredrik och maken Derek har tvillingarna Milla och Freddy så har de även haft hundarna Fritzy och Mini. Men på senaste tiden så är det många som har märkt att de har saknats.

På Instagram delar stjärnmäklaren nu med sig av en uppdatering om hundarna, och berättar vad det är som faktiskt har hänt.

Under ett bildspel på honom och hundarna berättar han att hundarna blev aggressiva mot barnen och att Fredrik och Derek efter incidenten lämnade de på familjens landställe på östkusten med fastighetsförvaltaren. Han tillägger även att hundarna mår väldigt bra där de bor nu.

”Många människor har frågat: gamla Fritzy blev aggressiv med våra barn när de var bebisar och vi har lämnat de på vårt landställe på östkusten med fastighetsförvaltaren. De har verkligen världens bästa liv i naturen och jagar andra djur.”

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström letar nytt boende för henne och barnen: ”Ett helvete”

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquist om att byta ut Jenny Strömstedt i Big bang

FOTO: Fredrik Eklund/Instagram, Skavlan/SVT Play

FRÅN FÖRSTASIDAN