Starka reaktioner efter Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna Milla och Freddy

Fredrik Eklund brukar ofta dela mig sig av bilder på maken Derek och tvillingarna Milla och Freddy på sin Instagram.
Men när stjärnmäklaren nyligen lade upp nya bilder på barnen möttes det av starka reaktioner från följarna.

Fredrik Eklund, 44, är en av USA:s mest kända och framgångsrika mäklare. Bland annat har han sålt hus till tv-stjärnorna, Sarah Jessica Parker och Kim Kardashian.

Med sin medverkan i den hyllade realityserien Million dollar listning har svensken även slagit igenom långt utanför USA:s gränser.

Sedan 2013 är stjärnmäklaren gift med maken, Derek Kaplan, 46 och tillsammans lever paret ett lyxliv i USA.

För två år sedan valde paret att lämna New York för att i stället testa på mäklarlivet i Los Angeles och Hollywood. Paret fick även sällskap utav Fredriks bror, poddaren och författaren Sigge Eklund.

Tillsammans har Fredrik och Derek tvillingarna Milla och Freddy, som de fick genom en surrogatmamma. Sedan dess har de båda frekvent lagt upp bilder på sina barn i sina sociala medier – till sina följares stora förtjusning.

När Fredrik lade upp bilder på tvillingarna på sin Instagram för ett tag sedan överöstes TV-profilen av positiva kommentarer. Bland annat skrev en följare att barnen såg ut som Ralph Lauren-modeller.

Starka reaktioner från följarna på nya bilden med barnen

När stjärnmäklaren publicerade nya bilder av sina barn för en handfull dagar sedan, så fortsatte de positiva kommentarerna att fullständigt hagla in.

Helt underbara barn”, skriver en följare.

En annan följare skrev: ”Ren perfektion”.

Tidigare har stjärnmäklaren berättat om kampen med att uppfostra barnen på rätt sätt, så att de inte ska bli bortskämda.

När de inte vill äta maten eller klagar om att de vill ha mer av något de redan har, pratar vi med dem om att barnen runt om i världen har väldigt lite jämfört med dem”, skrev Fredrik under ett inlägg på Instagram.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Fredrik Eklunds nya bilder med tvillingarna

LÄS MER: Fredrik Eklund om att skaffa fler barn med maken Derek Kaplan

FOTO:

SENASTE NYTT!