LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren om Hanna Hedlunds lycka: ”Hanna är kär”

25 nov, 2021 
Hanna Hedlund
I juni meddelade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de går skilda vägar.
Nu förklarar vännen Jessica Wahlgren att Hanna är kär. Men vad menar hon med det?
– Hanna är kär, säger Wahlgren i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet härBrand logo
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade att de går skilda vägar i somras. I ett gemensamt uttalande publicerade de en bild på sig själva och förklarade att de inte längre är makar.

Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Efter över 20 år ihop valde de att avsluta relationen och båda är idag singlar. Nu berättar dock Hanna Hedlunds nära vän Jessica Wahlgren i den gemensamma podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan att Hanna har gått och blivit kär. Hänt reder ut vad det egentligen rör sig om!

Hanna Hedlund är ute på turné med Pernilla Wahlgren

Hanna Hedlund befinner sig just nu på en turné, närmre bestämt på Pernilla Wahlgrens prisbelönta show Pernilla Wahlgren har hybris.

Hanna är en del av ensemblen tillsammans med Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i humorföreställningen som är fylld av musik, sketcher och parodier, enligt showens officiella hemsida. Hanna och kollegorna har blivit tokhyllade i showen som beskrivs som en ”förlösande girlpower”.

Annons

Showen har nu tagit sig till huvudstaden igen och spelas på Cirkus.

Jessica Wahlgrens plötsliga ord: ”Hanna är kär”

Hanna och Martin förklarade dessutom i det gemensamma uttalandet om skilsmässan att de är fortsatt vänner och kommer alltid att vara det för barnes skull. De har efter uppbrottet synts kommentera varandras bilder och firat sonens födelsedag ihop.

Att nu vara ensamstående innebär såklart utmaningar, detta stötte Hanna på då hennes wi-fi strulade.

– Mitt problem har varit, sedan vi separerade, som i de flesta förhållandena har man lite olika områden man ansvarar för. Just det här med wi-fi och teknik, det har inte varit mitt område. Men det har liksom funkat allting som varit inkopplat sedan förr, men när jag försökt köpa andra saker, typ högtalare som ska kopplas upp på wi-fi systemet... allt sådant har bara inte hittat nätet, jag förstår inte, säger Hanna Hedlund.

– Men nu har du hittat en person som hjälpt dig, säger Jessica Wahlgren.

Annons

– Jag har en kompis, som heter Jeanette, som är kompis med en kille som heter Erik, jag älskar Erik. Alltså över det han har gjort för mig idag.

– Hanna är kär, säger Jessica.

– Plötsligt så har jag allt, mina nya google-högtalare funkar äntligen, går att kopplas ihop på alla plan, säger Hanna.

Vad kul att det löste sig för Hanna Hedlund!

FOTO: TV4 // Claudio Bresciani/TT

Annons