Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

PERNILLA WAHLGREN, HANNA HEDLUND

Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund är väldigt goda vänner och har känt varandra i många år.
Men nu får Hanna en rejäl chock när nya detaljer kommer fram om hennes vän.
– Du har ljugit!, utbrister Hanna i Wahlgrens värld.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, och Hanna Hedlund, 46, är goda vänner sedan flera år tillbaka.

Förutom att ha en god vänskap så är tjejerna även kollegor. Hanna har varit med från start i Pernillas shower som hon uppträder med land och rike runt. Deras senaste show Pernilla Wahlgren har hybris hade premiär precis innan coronapandemin drog igång, men tvingades därför läggas på is. Nu är turnerandet däremot igång igen och "Hybris-gänget" är lyckligare än någonsin!

Pernillas första show fick namnet Kort, glad och tacksam – och orden beskriver Pernilla ganska bra. I alla år har Pernilla trott att hon är 1,58 m lång, vilket inte är jättelångt, men nu har hon gjort en ny upptäckt, som chockar Hanna!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ombytta roller på kärleksfronten för Hanna och Pernilla

Den senaste tiden har det hänt mycket i både Pernillas och Hannas liv. På deras kärleksfronter har det nämligen blivit nya roller.

Efter ungefär 13 år som singel har Pernilla nu funnit kärleken i pojkvännen Christian Bauer, 55. Vid i princip samma tidpunkt hände något även i Hannas kärleksliv – hon och Martin Stenmarck, 48, gick skilda vägar efter 23 år ihop.

Det var i juni som Hanna och Martin gick ut med nyheten att de går skilda vägar men att de fortfarande kommer ha en god relation för barnens skull. Pernilla var då snabb med att kommentera inlägget och visade sitt stöd till sin kära väninna.

”Vi finns alltid där för dig! Älskar dig, skrev Pernilla då.

PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS

"Hybris-gänget" klär ofta ut sig i lustiga kläder och de bjuder publiken på mycket skratt och glädje.

Karin Törnblom/TT

Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernillas längd

Pernilla och Hanna har med andra ord en väldigt nära relation och även när de inte turnerar så umgås de gärna med varandra. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld är vännerna hemma hos Pernilla och plötsligt får de för sig att mäta sig.

– Jag har ju nu sagt till alla att jag är 1,58. Det säger jag i alla intervjuer och allting, när de frågar hur lång jag är. Då säger jag 1,58, förklarar Pernilla.

Men när det sedan är upp till bevis inser Pernilla att så inte alls är fallet. Faktum är att hon inte alls är 1,58 utan nu visar måttbandet att hon landar på 1,55 m.

– Du är inte riktigt 1,58.. Brukar du säga att du är 1,58?, frågar Hanna förvånat och fortsätter:

– Du är ju, förlåt, men när man trycker ner håret så är du 1,55!

Pernilla har alltså krympt tre centimeter om hon nu någonsin varit 1,58. Men hur som helst har Pernilla krympt och när Hanna inser faktumet får hon en rejäl chock och kan knappt prata.

– Men det är din reaktion, alltså att du på något sätt så här, har fått en insikt om dig själv, som du aldrig har haft, får Hanna fram och tillägger:

– Du har ljugit om hur lång du är!

LÄS OCKSÅ: Paret hade sex barn – fick sju nya på mindre än ett dygn

LÄS OCKSÅ: Här alla deltagare som tävlar i På spåret 2021-2022 – hela listan

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!