Pernilla Wahlgrens stöd till Hanna Hedlund efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren.

I förra veckan avslöjades det att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har valt att separera.
Nu stöttar Pernilla Wahlgren kompisen Hannas beslut – inför alla.
Slå på ljud

Martin Stenmarck, 48 och Hanna Hedlund, 46, separerar efter 23 år tillsammans. Under helgen avslöjade artisterna att de inte längre lever ihop. Sanningen var att de inte har gjort det på sex månader och nu har de tagit beslutet att skiljas.

Paret har tre barn tillsammans och kommer därav inte kommentera skilsmässan något mer för att visa hänsyn till dem. ”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skriver de bland annat.

Hanna var med i Let's dance i år och i samband med programmet intervjuades hon av Expressen och berättade då om hennes och Martins relation.

– Vi har varit lyckligt lottade eftersom Martin spelade in ”Lyckoviken” under våren. Sen är vi bra på att vara lediga tillsammans, på att leva på lite, och göra ingenting. Men vi fungerar nog väldigt olika: Han är en sån som sitter och skriver på låtar och inte behöver någon annan för att komma vidare. Jag är en ensemblemänniska som vill ha mitt sammanhang.

LYX! Pernilla Wahlgrens visar upp nya miljonköpet

Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgrens relation

Hanna och Pernilla Wahlgren har varit vänner väldigt länge och gjort mycket tillsammans. Bland annat så har Hanna varit med i Pernillas två krogshower, ”Pernilla Wahlgren har hybris” och ”Kort glad och tacksam”.

Pernilla Wahlgrens stöttning till vännen Hanna Hedlund

Under förra veckan lade både Hanna och Martin ut ett bild på Instagram och skrev ett långt inlägg om beslutet de har tagit om att gå skilda vägar. De berättar att de alltid kommer vara en familj och att de alltid har stöttat varandra.

Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er! Martin och Hanna”.

Pernilla Wahlgren visade sitt stöd till kompisen Hanna genom att öppet kommentera bilden på Instagram.

Vi finns alltid där för dig! Älskar dig”, skriver Pernilla Wahlgren på inlägget.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons insikt i relationen med Sigrid Bernsson

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter följarens kommentar om ångest

FOTO: TV4, Kanal 5

SENASTE NYTT!