Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarcks kyssar med Disa Östrand

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Foto: TT

Martin Stenmarck har kyssts med en annan kvinna än sin hustru.
Nu berättar han om känslorna kring rollen i Lyckoviken och Hanna Hedlunds reaktion över manuset.
– Vi kom fram till att det är väldigt mycket scener i sängen, säger Martin Stenmarck i Martin Melins podd.
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”
Slå på ljud

Kärleken har sprudlat i över 20 år mellan artisterna Hanna Hedlund, 45, och Martin Stenmarck, 47. Tillsammans har makarna tre barn – Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8. Familjen bor numera på Lidingö strax utanför Stockholm.

Även om paret fann varandra redan i 20-års åldern var äktenskap något som de väntade ett bra tag med. Men för fyra år sedan gifte sig Hanna och Martin under ett hemligt bröllop. Ceremonin och festen hölls på Fredriksborg på Värmdö.

Martin Stenmarck om kyssarna med Disa Östrand

Just nu är Martin aktuell i tv-serien Lyckoviken där han har en av huvudrollerna. Uppdraget som skådespelare är nytt för Martin men han har tidigare berättat för Hänt om glädjen över att få möjligheten.

– Att skådespela är väldigt spännande och jag ser fram emot att se resultatet nu, sa då Martin.

Resultatet av inspelningarna har sedan några veckor tillbaka dykt upp på tv-rutan och det visar sig minst sagt vara uppskattat av tv-tittarna. Men som ovan skådis är det en hel del nya situationer att sätta sig in i. Något som Martin Melin undrar är hur Martin Stenmarck egentligen tycker att det är att kyssas med en annan kvinna än sig hustru. I podcasten Martin Melins podd ställer han därför frågan rätt ut.

– Det här frågar jag alltid bekanta jag har som är skådespelare, du har en kyss med rollfiguren Johanna. Hur är det att spela in en sån scen när man är gift och har barn?, frågar Martin Melin.

– Det är väl alltid lite konstigt, det är det väl såklart, men det är ju jobbet. Och på något sätt så är man liksom inne i det. Man bestämmer ju vad som gäller innan och sen så är man väl är där och slår på den där switchen då är jag ju Danne. När kamerorna säger slå på då kan jag inte vara Martin längre. Sen när de där sekunderna är över då är det tillbaka till fika, kanske en banan? Det gick ju bra eller tar vi den en gång till?, säger Martin Stenmarck.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlunds reaktion efter insikten om makens intima scener

Rollfiguren Johanna spelas av skådespelaren Disa Östrand, 34. Martin Melin kan inte undgå att fråga hur Martin tog upp manuset hemma, något som får Martin Stenmarck att berätta om när han och hustrun Hanna läste igenom det och insåg vad det var för scener som var planerade.

– Haha ja, vi kom fram till att det är väldigt mycket scener i sängen. Jag bara ja va fan, ja... I det här avsnittet, ja då är det sängen igen. Men vem är du i sängen med nu? Nej, nu är det min fru. Ja men det är bra, nej nu är det hon den andra. Danne har det jobbigt ska man ha klart för sig. Det går dåligt för Danne, det går ut för, säger Martin Stenmarck.

LÄS OCKSÅ: Disa Östrand om relationen till Martin Stenmarck – efter Lyckoviken

LÄS OCKSÅ: Lina Hedlund och Hanna Hedlund umgicks inte – sprickan i relationen

FRÅN FÖRSTASIDAN