Martin Stenmarcks stora familjelycka med Hanna Hedlund

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Kärleken sprudlar mellan Martin Stenmarck och hustrun Hanna Hedlund.
I en intervju med Hänt berättar Martin nu om lyckan över sommaren med familjen.
– Det är ganska stor skillnad jämfört med hur det var för två eller tre år sedan, säger han.

Artisterna Hanna Hedlund, 45, och Martin Stenmarck, 47, fann kärleken i varandra när de båda var i 20-årsåldern. Sedan dess har relationen blomstrat och tillsammans har de tre barn – Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8. Familjen bor numera på Lidingö strax utanför Stockholm.

För fyra år sedan gifte sig Hanna och Martin under ett hemligt bröllop. Ceremonin och festen hölls på Fredriksborg på Värmdö.

Lyckan efter förändringen med familjen

Både Martin och Hanna är ofta ute och turnerar men de senaste månaderna har inneburit förändringar. På grund av pandemin har paret istället fått mer tid tillsammans med varandra och familjen. När Hänt träffar Martin under en pressträff för NENT inför hans medverkan i tv-serien Lyckoviken berättar han om den stora glädjen över att fått extra tid med familjen.

– Sommaren har varit fantastisk. Trots den här konstiga situationen så har jag lyckats njuta av familj, vänner och det fina vädret. I sommar så har jag mest faktiskt varit ledig och i och med att vi filmade i april, maj och juni så kändes det fint att vara helt ledig i juli och augusti. Så jag har tagit det lugnt, säger Martin till Hänt. 

Det visar sig dessutom att Martin trivts så pass bra med förändringarna att han gärna hade fortsatt att leva så framöver.

– Skillnaden har väl varit att vanligtvis så är jag ju ute och turnerar. Men jag tycker att jag kan nog vänja mig vid det här med att vara ledig på sommaren. Att kunna gå och bada när ungarna vill, kunna vara med på de här grillfesterna under helgerna och det. Så jag tror att jag som så många andra har upptäckt ett nytt sätt att leva faktiskt. 

Martin Stenmarck om Lyckoviken

I höst är Martin aktuell i tv-serien Lyckoviken vilket innebär att artisten ger sig in i en helt annan bransch.

– Att skådespela är väldigt spännande och jag ser fram emot att se resultatet nu, säger han.

Trots att rollen blir Martins första stora filmroll så menar han att han inte var allt för nervös. Istället har han varit glad över att få möjlighet att testa på något nytt som han inte har gjort tidigare.

Hur får du ihop karriären med familjelivet?

– Det kan man undra men det går bra tycker jag. De är vana och barnen börjar bli större. De är inte så små längre, min yngsta går i tvåan. Det är ganska stor skillnad jämfört med hur det var för två eller tre år sedan. Min äldsta började precis gymnasiet så det är lugnt. Det puttrar på.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds reaktion efter maken Martin Stenmarcks drag

LÄS OCKSÅ:  Lina och Hanna Hedlunds relation – efter familjetragedin

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT