Martin Stenmarcks festkväll med kändisarna och okända kvinnan

Martin Stenmarck uppträdde på fest.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick skilda vägar tidigare i år.
Sedan dess har de inte synts umgås tillsammans i offentliga sammanhang.
Däremot har Martin blivit filmad av en okänd kvinna på en fest.
Se videon här!

Martin Stenmarck är en av vår tids största artister, han har gjort flera kända låtar som spelats varma på radion. Bland annat hitlåtarna Jag kommer inte hem ikväll och Las Vegas.

Tidigare i år kom en lite tråkigare nyhet om Martin, nämligen att han och Hanna Hedlund skiljer sig efter över 20 år tillsammans. De har sedan dess inte synts umgås i offentliga sammanhang. Däremot har vi nyligen kunnat se Martin festa till det på eventfixaren Johan Petrés 40-års fest. Det var även något som fångades på film!

Exklusivt
Doktor Mikaels uttalande väcker stor ilska: ”Skrämmande”

Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds kärlekssaga

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund träffades i slutet av 1990-talet och höll ihop fram tills början av 2021. De har genom åren varit ett av Sveriges absolut hetaste nöjespar och med en relation på 22 år i bagaget så har de alltid stöttat varandras framgångar.

De fick tre barn ihop, förstfödda Ida, följt av Love och Saga. Ex-makarna har även haft strålande karriärer samtidigt. År 2005 vann exempelvis Martin Stenmarck Melodifestivalen och du minns säkert att Hanna Hedlund var jurymedlem i Talang år 2007. Hon har även uppträtt i flera musikaler och synts i flera olika tv-sammanhang.

Martin har under 2000-talet uppträtt över hela Sverige bland annat i showen Ladies Night. Genom åren har de alltid synts vid varandras sida – på alltifrån röda mattor till att stötta varandra i publiken.

Hanna Hedlund berättade nyligen för Expressen om nya vardagen efter skilsmässan, hon har precis börjat vänja sig vid varannan-vecka livet.

– Om man nu någonsin gör det. Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämningsdagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen.

Martins festkväll med vännerna – videon med okända kvinnan

Nyligen fyllde Johan Petré 40 år. Han är en mycket välkänd festfixare bland kändisarna och i helgen hade han en storslagen fest på sin gård.

Personer som var på plats var bland andra Dr Alban, systrarna Hannah Graaf och Magdalena Graaf som även hade med sig fästmannen och skådespelaren Louie Marti.

En som också var på plats för att fira Johan var just Martin Stenmarck. På en video som en kvinna har publicerat syns han dansa loss. Och det ser minst sagt roligt ut!

På andra videon i bildspelet syns Martin Stenmarck, vilken rolig fest!

Om Martin Stenmarck och kvinnan som la upp videon känner varandra är oklart. Men att de har haft kul på dansgolvet ihop råder det ingen tvekan om!

Martin Stenmarck

MARTIN STENMARCK UPPTRÄDDE ÄVEN PÅ FESTEN.

FOTO: Cecilia Cia Liljeton / TT

LÄS OCKSÅ: Christan Bauers stöttande ord till Hanna Hedlund

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds avslöjande om kärlekslivet i Hellenius hörna

FOTO: TV4 / Cecilia Cia Liljeton / TT

Senaste nytt