ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Stenmarck om privata överenskommelsen med Hanna Hedlund

11 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
I början av sommaren gick Martin Stenmarck och Hanna Hedlund skilda vägar efter över tjugo år ihop.
I ett meddelande till Hänt kommenterar Martin nu deras privata överenskommelse efter skilsmässan.
Annons
Amanda Lindhs okända relation till Martin StenmarckBrand logo
Amanda Lindhs okända relation till Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över tjugo och har tillsammans barnen Ida, Saga och Love. Men tidigare i år kom kändisparet med det oväntade beskedet att de har valt att gå skilda vägar.

I en ny intervju med Expressen avslöjade Hanna Hedlund att en av orsakerna till att de gick skilda vägar var för att de behövde kompromissa för mycket.

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden innebär kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sa hon då till tidningen.

Under fredagens program av Hellenius hörna valde hon även att slänga en pik till David Hellenius och i samband med det även bekräfta att hon är singel och sökande.

– Det är så kul att se, det känns som att du verkligen har mognat under den här säsongen David. Det är tredje veckan och ännu har du inte skämtat om att jag är singel. Det gör ingenting om du gör det för jag ser det här lite som en Tinder-profil, om tittarna stannar kvar är det som att swipea höger men om de byter och väljer Lasse Kronér är det som att swipea vänster, sa hon då.

Annons

Så är Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks relation efter skilsmässan

Från Martins håll har det varit relativt tyst kring skilsmässan från Hanna, men det tidigare paret har dock både gillat och kommenterat varandras bilder sedan uppbrottet. När Martin la upp en bild på deras dotter Saga badandes i poolen skrev nämligen Hanna:

”Våran sjöjungfru.”

Även Hanna la upp en bild som Martin reagerade på. Det var när hon var på semester i Grekland som ex-maken reagerade med en gilla-markering.

Det verkar till synes som att det forna kändisparet har en god relation till varandra trots uppbrottet.

Martin Stenmarcks om privata överenskommelsen med Hanna

Sedan det bekräftade uppbrottet har ex-paret spenderat sommaren på olika håll, men de båda har synts till i deras gemensamma landställe i Hälsingland. Dock vid olika tidpunkter.

Om de kommer behålla landstället är fortfarande oklart och i ett meddelande till Hänt förklarar Martin att de inte vill diskutera något om separationen utanför familjen.

– Vi har bestämt att inte diskutera nånting om separationen utanför familjen. Inklusive uppdelningar och sånt, förklarar han.

FOTO: Martin Stenmarck/Instagram, Hanna Hedlund/Instagram

Annons