Hanna Hedlunds avslöjande om kärlekslivet i Hellenius hörna

Hanna Hedlund i Hellenius hörna SS

Hanna Hedlund är sångerska i Hellenius hörnas husband.
Men under fredagens avsnitt av programmet avslöjade hon plötsligt en ny detalj om sitt kärleksliv.
– Så kul, säger hon.

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, valde tidigare i år att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans. Tillsammans har de barnen, Ida, Love och Saga och i samband med att de bekräftade uppbrottet förklarade de att barnen alltid kommer att vara deras största fokus, trots att de valt att gå skilda vägar.

”Ja, allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de om beslutet på Instagram.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hanna Hedlund om anledningen bakom uppbrottet

I en intervju med Expressen berättade Hanna om en av anledningarna bakom deras uppbrott och förklarade att de helt enkelt behövde kompromissa för mycket.

EN DRÖM Linns nya barnbesked med pojkvännen Jacob

– Jag ska inte prata mer om vår separation men alla förhållanden innebär kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sa hon då till tidningen.

Hanna Hedlunds avslöjande om kärlekslivet

I David Hellenius talkshow Hellenius hörna möter han varje fredag kända och aktuella gäster. I programmet har han även ett husband som är med och bjuder på musik, och sedan 2019 är det Hanna som är sångare i bandet. I Sveriges Radio har hon tidigare berättat om sin roll i programmet.

– Jag är ju främst sångerska i husbandet på Hellenius Hörna från och med den här säsongen. Kanske lite mer pratig sångerska än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer prata lite i alla fall, inte bara sjunga, sa hon då.

Och i kvällens avsnitt av Hellenius hörna valde Hanna att slänga en pik till David och i samband med det även avslöja en detalj om sitt kärleksliv.

– Det är så kul att se, det känns som att du verkligen har mognat under den här säsongen David. Det är tredje veckan och ännu har du inte skämtat om att jag är singel. Det gör ingenting om du gör det för jag ser det här lite som en Tinder-profil, om tittarna stannar kvar är det som att swipea höger men om de byter och väljer Lasse Kronér är det som att swipea vänster, säger Hanna varpå David svarar:

– Hörni! Hör hon är smart och talangfull, Hanna Hedlund!

– Och singelaktuell, avslutar Hanna skrattandes.

LÄS OCKSÅ: Därför har Jon Henrik Fjällgren inte träffat dottern sedan födseln

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlsson drabbad av mjölkstockning efter sonens födsel

FOTO: Hellenius hörna/TV4

SENASTE NYTT!