TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hanna Hedlund deltog inte i säsongspremiären av Hellenius Hörna

24 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
David Hellenius och Hanna Hedlund
I flera år har Hanna Hedlund varit sångerska i Hellenius hörnas husband. Men i säsongspremiären som gick av stapeln i förra veckan hade hon bytts ut mot en annan sångare.
Annons
Det här kommer du få se i Hellenius hörna specialBrand logo
Det här kommer du få se i Hellenius hörna special

I förra veckan hade Hellenius Hörna premiär på TV4. Programmet leds av självaste David Hellenius, och i programmet möter han kända och aktuella gäster. Varje program gästas av flera personer och i år är det premiär för Hörnans trettonde säsong. I första avsnittet gästades programmet av tjugo kända personer. Bland andra Felix Herngren, Johan Rheborg, Julia Frantzén, Pär Lernström, Anis Don Demina, Maja Ivarsson, Eric Gadd, Petra Mede, Maxida Märak, Harpo och Casper Janebrink.

Säsongens första avsnitt var dubbelt så långt som det vanligtvis brukar vara och gav förhandsvisning på vissa serier och tv-program som har premiär på TV4 i höst, bland annat Solsidan och Sveriges Mästerkock VIP.

I ett inlägg som David la ut på Instagram berättade han om förra veckans specialupplägg som de valde att kalla för Helenius Hörna Special

”IKVÄLL 20.00 är det premiär för Hellenius Hörna och jag öppnar med ett "specialprogram" med 20 aktuella gäster! Det blir artister, skådespelare, realitystjärnor och programledare. Välkomna till en helkväll med intervjuer, exklusiva klipp från bla Solsidan och Så mycket bättre, där vi också kommer få lyssna på en sprillans ny tolkning från årets säsong live studion.”, skrev han.

Annons

Hörnans husband

I programmet är även husbandet alltid med och bjuder på musik och sedan 2019 har musikalartisten Hanna Hedlund varit sångaren i husbandet. I en intervju med Sveriges Radio berättar Hanna om sin roll i programmet.

– Jag är ju främst sångerska i husbandet på Hellenius Hörna från och med den här säsongen. Kanske lite mer pratig sångerska än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer prata lite i alla fall, inte bara sjunga.

Men i fredagens premiär syntes hon inte till.

Anis Don Demina tar över husbandet i Hellenius Hörna

Hanna har blivit utbytt av Anis Don Demina, så Anis var både gäst i programmet på grund av hans roll i Idol 2021 och ny sångare i husbandet. Just nu är Anis aktuell med Idol, Hellenius Hörna, stående panel i Bäst i test och Rockbjörnen som sändes i förra veckan.

Om Anis har tagit över Hannas plats för gott är inte bekräftat ännu.

Annons

FOTO: Hellenius Hörna/TV4, Pontus Lundahl/TT

Annons