TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martin Stenmarcks nya bild på 9-åriga dottern Saga – starka orden

15 apr, 2021 
Hanna Hedlund, Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har tre barn tillsammans.
Paret har tidigare berättat att de är sparsamma med bilder på barnen i sociala medier men nu väljer Martin att visa upp en ovanligt närgången bild på honom och dottern Saga.
Annons
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”Brand logo
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”

Artisterna Martin Stenmarck, 48, och Hanna Hedlund, 46, var bara i 20-årsåldern när kärlek uppstod mellan dem. Sedan dess har relationen blomstrat och paret blev äkta makar i augusti 2016. Bröllopet skedde i största hemlighet tillsammans med nära och kära ute på Värmdö. Hanna förklarade nyligen hur det kom sig att de valde att vänta så länge med att gifta sig.

Den som däremot råkade avslöja att paret sagt ja till varandra var Hannas goda vän och kollega Pernilla Wahlgren, 53, efter att hon lagt upp en bild på Instagram från vigseln.

Tillsammans har Hanna och Martin tre barn – Ida, 16, Love, 14, och Saga, 9, och familjen bor numera på Lidingö strax utanför Stockholm.

Martins och Hannas stöd till varandra

Nu när Hanna Hedlund är högaktuell i Let's dance 2021, är Martin självklart där och stöttar henne med barnen så att hon kan lägga all tid på just dansen. Hon har tidigare berättat för Hänt att det var Martin som fick henne att tacka ja till danstävlingen.

Annons

– Jag tror att jag alltid har velat det här men jag tycker ju det är sjukt läskigt. Men han vet att jag vill lära mig dansa och jag har fått frågan förut men tackat nej, säger hon och fortsätter:

– Men Martin sa att du vill ju och då kände jag att jag kör! Ibland behöver man en påminnelse från den som känner en bäst att du vill ju det här.

I samma intervju berättade hon också att Martin är ett väldigt stort stöd för henne under den här tiden, i och med att han skjutsar och lämnar och hämtar mycket mer. I somras var det däremot ombytta roller, då Martin var nere i Vänersborg för att spela rollen som Danne i Camilla Läckbergs serie Lyckoviken.

Martin Stenmarcks nya bild på 9-åriga dottern Saga

Då sa han till Hänt att det är mycket tack vare Hanna som han kunde tacka ja till skådespelar-jobbet, då hon var hemma med familjen.

– Ah, hon fixar det, det var ju fantastiskt. Det hade aldrig gått om inte hon hade gjort det så klart, sa Martin till Hänt på frågan hur Hanna stöttade honom när han var på inspelning.

Annons

Men nu är det alltså Martin som främst styr skutan och livspusslet med de tre barnen. Martin har tidigare sagt till Hänt att han och Hanna inte vill exponera barnen i sociala medier – då det ska vara upp till dem själva om de vill synas. Men nu väljer han att bryta den trenden genom att lägga upp en ovanlig bild med dottern Saga. Till bilden har han även skrivit en rörande text om dottern.

”Idag fyller den här härliga, underbara lilla ungen 9 år!!!!! Vad hände? Vi älskar dig till månen och tillbaka Saga”, skriver han.

I kommentarsfältet hyllas Martin Stenmarcks bild samtidigt som flera av hans vänner och följare passar på att gratulera dottern Saga.

”Grattis världens bästa Saga”, skriver moster Lina Hedlund.

”Så fin bild på er”, hälsar en annan.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, Karin Törnblom/TT

Annons