Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds lycka – efter dottern Sagas drag

Saga Stenmarck, Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har tillsammans tre barn.
Yngsta dottern Saga har tidigare visat sig gå i sina föräldrars fotspår och nu har hon gjort ett nytt drag som glädjer föräldrarna.

Artisterna Hanna Hedlund, 45, och Martin Stenmarck, 47, var bara i 20-årsåldern när kärlek uppstod mellan dem. Sedan dess har relationen blomstrat och paret blev äkta makar i augusti 2016. Bröllopet skedde i all hemlighet tillsammans med nära och kära ute på Värmdö.

Tillsammans har Hanna och Martin tre barn – Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8. Familjen bor numera på Lidingö strax utanför Stockholm.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Foto: Dan Norrå / TT

”Upptäckt ett nytt sätt att leva”

När Hänt träffade Martin under en pressträff för NENT inför hans medverkan i tv-serien Lyckoviken berättade han om den fantastiska sommar han haft tillsammans med familjen. Tillskillnad från tidigare år hade Martin nämligen inte varit ute på turnéer vilket lett till en hel del extratid med sin fru och barnen.

– Jag tycker att jag kan nog vänja mig vid det här med att vara ledig på sommaren. Att kunna gå och bada när ungarna vill, kunna vara med på de här grillfesterna under helgerna och det. Så jag tror att jag som så många andra har upptäckt ett nytt sätt att leva faktiskt, sa Martin då till Hänt.

Artisten berättade även att det på senare dar har blivit enklare att få ihop familjelivet och karriären – detta då barnen blivit äldre.

Dotterns sångframträdande framför kungafamiljen

Det är inte bara Hanna och Martin som sjunger i familjen. Yngsta dottern Saga gjorde nämligen succé förra sommaren när hon klev upp på scenen under Kronprinsessans födelsedagsfirande. Det var under det traditionsenliga födelsedagsfirandet för kronprinsessan Victoria  som arrangeras i Borgholm på Öland som Saga framförde Lalehs låt Goliat.

Förutom att fånga det svenska folkets hjärtan så berörde även Saga kungafamiljen med sin sång.

Glädjen över Sagas nya drag

Nu har Saga varit i farten igen men denna gång är det mamma Hanna och pappa Martin som beundras av dotterns drag. Det är Martin som har delat ett inlägg på Instagram där en teckning syns. Men det är inte just Sagas kunskaper att måla av sig själv som imponerat på artisten utan ett annat beslut hon tagit.

”Den lilla har skaffat autograf”, skriver Martin i följd av ett stort rött hjärta.

Bland kommentarerna syns flera imponerade följare som menar att Saga säkert har tagit efter sina föräldrar. Även mamma Hanna visar sin

Älskade unge”, skriver Hanna i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds reaktion efter maken Martin Stenmarcks drag

LÄS OCKSÅ: Lina och Hanna Hedlunds relation – efter familjetragedin

FOTO: TT