Martin Melins svar efter Keyyos avslöjande om flirtiga meddelandena

Martin Melin och Keyyo
Exklusivt

I Fördomspodden avslöjade Keyyo nyligen att Martin Melin har skrivit till henne efter Let's dance 2021.
Nu berättar Martin sin sida av det hela – och förklarar vad det egentligen stod i det omtalade meddelandet.

I våras fick TV4-tittarna följa en väldigt speciell säsong av Let's dance. På grund av den rådande pandemin spelades programmet in helt utan publik och dessutom tog två nya programledare plats, Petra Mede, 51, och David Lindgren, 39.

Deltagarna bjöd som vanligt på vacker dans och det blev till slut Filip Lamprecht, 24, och hans danspartner Linn Hegdal, 26, som stod som segrare.

Två andra personer som ställde upp i Let's dance 2021 var Martin Melin, 54, och Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24. Martin tvingades lämna tävlingen efter bara två veckor, medan Keyyo landade på en hedrande tredjeplats.

Breaking
Bianca Ingrosso lämnar Wahlgrens värld

Kritik efter Martin Melins kommentar till Keyyo

Efter inspelningen av TV4-programmet har Keyyo och Martin till synes inte träffat varandra speciellt mycket, men de har kontakt via sociala medier.

Det blev rejäl uppståndelse kring dessa två i somras, när Martin Melin kommenterade en bild på Keyyos Instagram. På bilden sitter Keyyo i en bikini och i inlägget skriver hon:

”Mitt enda mål i livet är att bli en cool mamma som kör omkring i en Jeep och tvingar på mina ungar flytväst och solskydd när vi är ute på vår $4.8 billion yacht. Är det så mycket begärt?”, varpå Martin kommenterade:

”Barnen kommer behöva en manlig vuxen förebild”.

Martin Melins kommentar till Keyyo väckte stor ilska hos följarna. Många ansåg att den var opassande flirtig med tanke på att Martin är 30 år äldre än sin Let's dance-kollega. För Hänt förklarade Martin Melin i efterhand att kommentaren inte var menad att vara flirtig.

Tittarna rasar efter missen – Julias slutval i Bachelorette avslöjat

Martin Melins svar efter Keyyos påstående om flirtandet

När Keyyo i tidigare i veckan gästade Emil Perssons, 36, podcast Fördomspodden kom Martin på tal. Emil frågade då om Martin har ”slajdat in i hennes DM”, vilket innebär att man skriver till någon på Instagram på ett flirtigt sätt.

– Haha, alltså, vems DM har Martin Melin inte slajdat in i känner jag?, säger Keyyo i podcasten Fördomspodden.

Enligt Martin Melin själv har han dock inte kontaktat Keyyo på ett flirtigt sätt. För Hänt berättar han sin sida av det hela och förklarar att meddelandet handlade om hennes sommarprat.

”Jag hörde hennes sommarprat och skrev till henne att jag gillade det. Vill nog inte kalla det ”flirtigt” direkt. Jag tycker Keyyo är en fantastisk talang som jag hoppas tv och radio kommer utnyttja i framtiden”, skriver Martin i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Nya bilden avslöjar Keyyos återförening med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Hugos mammas ord till Keyyo avslöjar sanningen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viafree

SENASTE NYTT!