Margaux Dietz om namnbytet inför bröllopet med Sean Canning

Marguax Dietz.

Marguax Dietz och Sean Cannings kärleksresa har gått fort framåt. Nu avslöjar influencern att hon ska byta till sin fästmans efternamn – och han till hennes.
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet
Slå på ljud

Marguax Dietz, 30, är en av Sveriges största influencers och youtubers. Under hennes korta karriär har hon hunnit starta ett skönhetsmärke, varit programledare i flera program samt intervjuat alla partiledare inför valet 2018.

Hon slog igenom för tre år sedan efter att hon delade sin förlossningsvideo på Youtube och sen dess har hennes karriär stigit i rasande fart. Då fick hon sonen Arnold, 3, tillsammans med hennes dåvarande pojkvän Jacob Liebermann. Paret var ihop under flera år men valde att gå isär för lite mer än ett år sedan.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta”, skrev Margaux om uppbrottet på sin blogg.

Kort därefter träffade influencern en ny kärlek, nämligen Emil Ingemarsson, förhållandet varade bara i tre månader.

Men nu verkar det som att Margaux har träffat mannen i sitt liv till slut, Sean Canning. Paret har varit tillsammans i några månader nu och i januari friade Sean till Margaux. Influencern delade förlovningsbilderna på Instagram.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux till bilden. Paret har också varit öppna på sociala medier om att de vill ha flera barn ihop någon dag.

Namnbytet Margaux Canning och Sean Dietz

På Margauxs Youtube kan man se att paret planerar det framtida bröllopet och det verkar som att giftermålet kommer ske inom en snar framtid. I Margauxs senaste Youtube-video berättar hon var paret ska gifta sig, hon befinner sig på ön Vis i Kroatien och berättar att hon har hittat kyrkan där hon vill att vigseln ska äga rum.

– Jag tror att vi har hittat stället där jag vill gifta mig med Sean på. Otroligt! Allt på den här ön känns helt rätt.

Nu avslöjar Margaux att hon och Sean kommer att byta till varandras efternamn efter bröllopet – Margaux Canning och Sean Dietz.

Under en bild på henne och Sean från en solsemester skriver hon om namnbytet: ”Snart mister Sean Dietz” till bilden.

En följare kommenterade bilden och frågade om Margaux ska byta till Seans efternamn. Då svarar Margaux följaren: ”Det ska jag” följt av ett rött hjärta.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz nya hund Disel – efter kärlekslyckan med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström bryter tystnaden om skilsmässan från Markus Frykén

FOTO: Instagram, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN