LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Margaux Dietz om att förlova sig – bryter tystnaden om kärleken

16 jan, 2024 
Margaux Dietz
Margaux Dietz försvann från offentligheten efter att hon 2022 möttes av hård kritik.
Nu uttalar hon sig plötsligt om kärlekslivet i en ny intervju med Nöjesguiden.
– Hoppas verkligen på ett otippat frieri, säger den tidigare Youtube-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”Brand logo
Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”

Hösten 2022 hamnade Margaux Dietz, 33, i rejält blåsväder. Detta efter att hon lagt upp ett klipp på Youtube där en man låg utslagen utanför hennes dörr. Mannen var till synes orörlig och blodig, men istället för att ringa 112 valde influencern att ta fram kameran och filma honom.

Snabbt började kritiken hagla och Margaux försvann hastigt från alla sina sociala medier-kanaler, som innan dess hade lockat hundratusentals följare och tittare.

En månad efter att det kritiserade Youtube-klippet släppts kom SVT:s dokumentär Kan vi förlåta Margaux?, som handlade om just det.

– Jag vet att jag har gjort fel, jag vet det. Jag känner liksom kritiken. Men hatet som föds ur ett drev är det sjukaste jag har varit med om, sade hon då.

Annons

Det har Margaux Dietz gjort sedan hon försvann från Youtube

Efter att dokumentären släppts började Margaux Dietz sakta men säkert komma tillbaka till Youtube. Men nu har det gått nästan ett år sedan hon la upp någonting på kanalen. Sitt Instagram-konto uppdaterar hon dock med jämna mellanrum.

Så vad har egentligen hänt i Margaux liv efter skandalen? Jo, hon har bland annat flyttat till en ny lägenhet! Där bor såklart med sonen Arnold, 6, som har hos sig varannan vecka.

”Ska renovera i några månader så Arnold och jag hoppas på så snart som möjligt”, skrev Margaux i ett meddelande till Hänt i somras.

Relationen till ex-maken Jacob Liebermann, 38, som hon alltså har sonen tillsammans med, har genom åren varit svajig. Numera verkar det dock som att de kommer bra överens!

Margaux om kärleken: ”Hoppas verkligen på ett otippat frieri”

Margaux kärleksliv har varit mycket omskrivet sedan uppbrottet från Jacob. Strax efter separationen inledde hon en kortare relation med Emil Ingemarsson, 30, och 2021 gick hon och Sean Canning, 33, skilda vägar efter ett halvår ihop.

Annons

Sedan dess har Margaux till synes inte haft varit i ett förhållande. Förra året började det ryktas om att hon och skådisen Joel Lützow, 28, dejtade men detta dementerade han senare.

Men kan det vara så att influencern är kär igen? I en ny intervju med Nöjesguiden, där Margaux Dietz ska spå 2024, säger hon plötsligt att hon hoppas på en förlovning i år.

– Jag älskar skottår! Hoppas verkligen på ett otippat frieri, säger hon till tidningen.

Vem Margaux hoppas ska fira till henne låter hon dock vara osagt!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons