LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – avslöjar renoveringsplanerna

07 jul, 2023 
Frida Eklöf
Margaux Dietz
Margaux Dietz berättade tidigare i år att hon skulle sälja sin vindsvåning i centrala Stockholm.
Nyligen fick Margaux nycklarna till sin nya lägenhet. Nu berättar hon om planerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

SDet senaste året har varit stormigt och händelserikt för sociala medie-profilen Margaux Dietz, 32. I höstas fick hon möta stor kritik efter att hon filmat och publicerat en video på Youtube på en man som påstods vara medvetslös utanför henne lägenhetsdörr.

Vad som väntade därefter för Margaux var en längre paus från alla hennes sociala kanaler.

Men sedan en tid tillbaka har hon gjort comeback på sina sociala medier. I januari kunde hon även berätta att det var dags för en förändring i hennes liv.

Margaux Dietz bekräftar lyckan – avslöjar renoveringsplanerna

Anledningen till flytten var dels att hon kände att lägenheten var för stor men även att hon ville komma närmare ex-maken Jacob Lieberman, som hon har sonen Arnold med, och skolan som sonen ska börja på till hösten.

Sagt och gjort! Margaux fick sin lägenhet såld och nyligen var det äntligen dags för henne att hämta ut nycklarna till den nya lyan på Östermalm.

Annons

Men än är det inte dags för Margaux och Arnold att flytta in i sitt nya hem, lägenheten ska nämligen genomgå en liten renovering först. När Hänt når Margaux berättar hon om renoveringsplanerna och när flytten kommer ske.

Screenshot Margaux Dietz Instastory.
Screenshot Margaux Dietz Instastory.

”Ska renovera i några månader så Arnold och jag hoppas på så snart som möjligt”, skriver Margaux i ett meddelande.

Margaux Dietz och Jacob Lieberman på semester tillsammans

Trots att Margaux och exmaken Jacob gick skilda vägar för några år sedan så har de än idag en bra relation till varandra.

Annons

För bara några dagar sedan publicerade Margaux på sin Instagram att hon, Jacob och Arnold var i Fjällbacka tillsammans på en familjesemester. Jacobs familj har nämligen ett hus i Fjällbacka som de besöker varje sommar.

”Semestern har fått den bästa starten. Så glad för att jag fått hänga med gamla familjen. Jag har fått lite frågor Arnolds bas är här i sommar och vi turas om med veckorna men har också en massa dagar tillsammans hela gänget. Bättre kan det inte bli.”, skrev Margaux i Instagram-inlägget.

FOTO: YOUTUBE

Annons