LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz och exet Jacob Liebermanns beslut för sonen Arnold

26 jan, 2023 
margaux och jacob
Det har varit några turbulenta månader för influencern Margaux Dietz.
Nu berättar hon hur hon mår idag och beslutet hon tagit med sonen Arnold.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”Brand logo
Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”

Det var i början av november som influencern Margaux Dietz, 32, valde att publicera en video på Youtube där hon filmade en sovandes och blåslagen man utanför sin dörr.

Hon lät även sin son peta på mannen och istället för att ringa polisen direkt så valde hon först att ringa sin personliga tränare. Klippet spreds fort och blev genast viralt och kritiken rasade in mot Margaux.

Den 23 december kom SVT-dokumentären ut Kan vi förlåta Margaux?. Där berättade hon sin version av det hela och bröt därmed tystnaden.

Margaux Dietz nya beslut med sonen Arnold

Sedan dess har det varit tyst från Margaux och i en video på Youtube väljer hon nu att svara på frågorna som kommit in sedan dess. Den första frågan handlar om hur hon mår idag.

Annons

– Jag mår faktiskt väldigt väldigt bra. Jag mår bättre än jag gjort på flera år och jag tror att man ibland behöver en jobbig period för att komma ut starkare på andra sidan. Så jag mår väldigt bra, säger Margaux i videon.

En annan fråga som kommit in handlar om hur det blir med sonen Arnold, 6, nu framöver.

– Och Arnold kommer inte vara med något mer. Men jag är jättestolt och glad över alla mammor och pappor och separerade föräldrar som blivit inspirerade av att följa oss under en längre tid, säger Margaux och fortsätter:

– Men vi får liksom hålla ut här. För mitt stora mission nu är ju att Arnold inte får skaffa Tiktok än. Och det har börjat tjatas. Så ja, dagen kommer. Men man måste väl vara 13 va?

Margaux berättar att hon alltid tyckt att sociala medier varit en fin plats – fram tills detta hände.

– Jag är orolig och jag vet inte hur jag ställer mig till att han ska ha sociala medier faktiskt.

Margaux Dietz lägger ner Youtube-serien Moderna familjen

Margaux har tillsammans med ex-fästmannen Jacob Liebermann, 37, haft en Youtube-serie som heter Moderna familjen. I serien har Arnold synts till en del men framför allt har den handlat om livet som separerade med barn i bilden.

Annons

I det sista avsnittet som släpptes av serien blev det bråk. Margaux och Jacob kunde inte komma överens om julen, då Jacob ville ta med Arnold på en skidresa med hans familj. Margaux menade då att hon alltid tar med Jacob när det är "hennes jular".

Nu kommer Margaux med ett besked – serien får inga fler avsnitt.

– Jag och Jakob har ju en väldigt fin relation. Jag vet att i sista avsnittet var det lite kaos. Men julen blev fantastisk tack vare att jag och Jakob faktiskt har ett så fint samarbete när det kommer till Arnold. Jag är faktiskt väldigt stolt över oss men det blir inget mer Moderna familjen som det ser ut nu, säger Margaux.

Hänt har sökt Margaux Dietz för en kommentar.

FOTO: Ola Axman/TT, Youtube

Annons