LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz visar familjelyckan med Jacob Liebermann – på semester ihop

04 jul, 2023 
Hanna Bolander
Margaux Dietz
Margaux Dietz och Jacob Liebermann har varit på semester tillsammans.
Paret har delad vårdnad för deras barn Arnold, som också var med.
Ny visar Margaux upp familjelyckan i sommaridyllen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”Brand logo
Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”

Margaux Dietz, 32, har setts tillsammans med ex-maken Jacob Liebermann, 38. Paret separerade 2019, bara ett par månader efter bröllopet, och har sedan dess försökt vara vänner för sonen Arnolds, 6, skull.

Trots deras försök att vara vänner efter uppbrottet har relationen till och från varit stormig. Margaux har varit förtegen om anledningen till att det tog slut med Jacob, men i podden Bathina – en podcast berättade hon att de inte längre hade en attraktion till varandra.

– Jag tror att attraktionen till varandra var helt liksom… ja. Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, säger hon i podden.

Jacob Liebermann om skilsmässan med Margaux Dietz

Jacob har också öppnat upp sig om vad han tror var anledningen till att paret inte längre kunde hålla ihop i podden Spot on med Dina och Bella. Han berättade då att att offentligheten var en bidragande del i att relationen inte fungerade, då han upplevde att han tappade bort sig själv.

Annons

– I takt med att förlossningen filmades så blev det en sån jävla snöbollseffekt och det gick från noll till hundra. Jag tappade bort mig själv, vi tappade bort vår relation, säger Jacob i podcasten.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann på semester ihop

Jacob och Margaux har setts tillsammans ett antal gånger efter uppbrottet. Bland annat så åkte de på semester ihop förra året. Och nu har de åter igen setts tillsammans på familjesemester. I ett inlägg på Instagram avslöjar Margaux sommarplanerna för Arnold och visar upp bilder på hela familjen. Hon skriver på Instagram:

”Semestern har fått den bästa starten. Så glad för att jag fått hänga med gamla familjen. Jag har fått lite frågor Arnolds bas är här i sommar och vi turas om med veckorna men har också en massa dagar tillsammans hela gänget. Bättre kan det inte bli.”

FOTO: TT

Annons