Efter återföreningen – nu avslöjar Margaux Dietz stora lyckan med Jacob

Margaux Dietz i svart kavaj.

Efter den brutna förlovningen med Seán Canning är det många som spekulerar i Margaux Dietz kärleksliv.
Nyligen återförenades hon med ex-maken Jacob Liebermann på en lyxig semester tillsammans.
Nu avslöjar Margaux sanningen om relationen med Jacob.
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut
0:29

Efter reklamen: Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

(0:29)

Slå på ljud

Under hösten 2019 skilde sig Youtube-profilen Margaux Dietz, 31, från dåvarande maken Jacob Liebermann, 36. Paret har den gemensamma sonen Arnold, 4, tillsammans.

Men efter skilsmässan var relationen dem emellan stormig. Därför blev följarna både chockade och glada när de plötsligt återförenades igen under en lång och lyxig semester till Sydafrika med sonen.

Följarna började genast spekulera. Har paret hittat tillbaka till varandra?

Margaux Dietz resa tillsammans med ex-maken – efter brutna förlovningen med Seán Canning

Efter uppbrottet från Jacob, och efter en kortare romans med Emil Ingemarsson, 27, blev Margaux blixtförälskad i Seán Canning, 31.

Margauxs förlovning med nya pojkvännen Seán offentliggjordes snart med en uppmärksammad bild på Instagram, men i slutet på förra året bekräftade Margaux uppbrottet från fästmannen.

– Det har varit lite jobbigt under hösten. Framförallt för att jag inte kunnat vara helt ärlig med vad som händer. Men nu känner jag att jag börjar komma ut på andra sidan och känner mig glad. Eller glad? Jag känner att jag börjar bli en starkare person igen, sade Margaux till sina följare på Youtube då.

Familjeresan med Jacob och Arnold gav då Margauxs trogna följare anledning till att spekulera i det forna parets relation. Särskilt då Margaux generöst delade med sig av många detaljer från resan via sina sociala medier.

Bland annat höll hon och ex-maken i en frågestund på Youtube där influencern avslöjade att hon faktiskt är kär. Utan att avslöja i vem.

Efter återföreningen – nu avslöjar Margaux Dietz stora lyckan med Jacob: ”Skaffa barn”

Nu är hela familjen hemkomna från semesterparadiset, men vad har hänt efter återföreningen med Jacob? Det berättar Margaux nu om i ett inlägg på bloggen:

Som ni vet umgås Jacob och jag mycket mer numera och jag kan inte säga det för många gånger, men det är fan det bästa vi gjort i livet (förutom Arnold) att vi äntligen kan göra det igen”, skriver hon i inlägget där hon också postar en härlig bild på ex-maken och sonen.

Ingen av oss har gjort allt rätt i våra handlingar senaste åren, men vi är överens nu och jag vill verkligen dela mer om det här. Mest för att inspirera fler separerade föräldrar. Hela jag känns så mycket mer zen nu än vad jag gjort de senaste 2 åren. Första tipset, skaffa barn med någon ni kan tänka er att separera med hehe”, fortsätter Margaux som vill poängtera hur bra föräldraskapet fungerar med Jacob nu, efter den stormiga tiden när skilsmässan var färsk.

Jacob Liebermann med sonen Arnold.

Jacob Liebermann med sonen Arnold.

FOTO: Margaux Dietz blogg

Vidare i inlägget berättar Margaux om hur skönt det är att de kan avlasta varandra, men att hon också vet att hon får träffa Arnold under de veckor han är hos sin pappa. Något som hon menar på skänker henne ro i sinnet, skönt att höra!

Huruvida paret hittar tillbaka till varandra på ett romantiskt plan eller inte, det återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlsson om att bli anmäld till Socialen

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar – efter deltagarens beteende i Sveriges mästerkock

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet, Karin Törnblom / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN