TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlsson om att bli anmäld till Socialen

17 feb, 2022 
Lovisa Ström
Susanna Karlsson
Det var i slutet av förra sommaren som Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson fick sitt första barn.
Nu berättar hon om rädslan över att bli anmäld till Socialen.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Susanna Karlsson blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Bonde söker fru 2018. Där fann hon kärleken i brevskrivaren Hannes Haraldsson och resten är historia.

Idag lever de tillsammans på Susannas gård i Valdemarsvik och har dessutom planer på att gifta sig. Men som om det inte vore nog har de även fått sonen Tor tillsammans.

Han kom till världen i mitten av augusti förra året och lyckan var total.

Susanna Karlsson om önskan att få fler barn i framtiden

Att bli mamma är en stor omställning. I specialavsnittet Bonde söker fru - vad hände sen? berättar Susanna om första tiden som förälder.

– Det mest utmanande är att inte tappa sig själv. Att man tar hjälp av varandra, det är nog jag lite dålig på. Om jag ska se till mig själv så skulle det vara att ge Hannes lite mer ansvar, säger hon i avsnittet.

Men trots att det har varit en stor omställning så är de redo för fler barn i framtiden, om möjligheten finns det vill säga.

Annons

– Planen finns ju absolut att försöka ge Tor ett syskon. Det enda som är jobbigt med det är att man känner lite stress med åldern, har Susanna nämligen avslöjat i en intervju med Hänt.

Bonde-Susanna om rädslan över att bli anmäld till Socialen

Som en person med många följare har man många ögon på sig, och det är inte helt ovanligt att föräldrar blir anmälda till Socialen av sina följare idag. Detta är något Susanna oroar sig för och på Instagram ventilerar hon nu sina tankar.

”Skulle du anmäla mig till soc? För att mitt golv är fullt av leriga hund- och kattavtryck (för att det är svart) eller för att Tor har mat i ansiktet (för att han nyss åt). Kanske för att jag hade ett sånt där band som håller upp huvudet på sovande barn i bilen, eller för att bältet inte var tillräckligt hårt åtdraget. Kanske räknade någon ut att Tor satt i knät på Hannes när jag provkörde hans nya/gamla bil här om dagen? (Att jag ens vågade skriva det här nu). Vi åkte bara till ladugårdsplanen och tillbaka, men visst kan jag bli anmäld för det? Jag börjar bli nojigare och nojigare med just detta, vad jag ska lägga ut här och vad jag kan tänkas ”åka dit” för”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag har ju turen som har just er som följare och får väldigt sällan elaka eller onödiga kommentarer med pekpinnar av er! Men jag lägger ändå mycket tanke på OM någon skulle se något jag inte tänkt till om. Ja har hört om hur andra (likt som jag med många följare) blivit anmälda till SOC på grund av ett stökigt hem tillexempel , men jag lovar att det är inte därför jag dammsuger och våttorkar varje dag! Nej, nu ska ja byta Tors bajsblöja som han haft sen igår morse (SKOJA).”

Annons