LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Farmen-Levin bryter tystnaden om relationen med Bella: ”Vi är…”

17 feb, 2022 
Bella och Levin Farmen 2022
Levin Larsson och Izabella Andersson Acimovic fattade snabbt tycke för varandra i Farmen 2022.
Nu bryter Levin tystnaden om hur relationen ser ut idag – efter inspelningarna.
Annons
Farmen-Alexanders anklagelse till Levin: ”Såg dig”Brand logo
Farmen-Alexanders anklagelse till Levin: ”Såg dig”

Det flörtas hejvilt i Farmen och flera romansrykten har uppkommit under den pågående säsongen.

Redan tidigt i programmet började det spekuleras om en möjlig romans mellan Alexander Segerström, 30, och Veronica Verovic Larsson, 27. Hänt har till och med kunnat avslöja ett hemligt hångel som ägt rum mellan duon.

– En sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, har Alexander tidigare berättat för Hänt.

Bella och Levins romans på Farmen

Några andra som det florerar rykten om är deltagarna Izabella Andersson Acimovic, 28, och Levin Larsson, 31. Det står nämligen inga tvivel om att dessa två funnit varandra inne på Farmen. Faktum är att Izabella och Levin till och med flörtat lite framför kamerorna, något som TV4-tittarna sjävklart lagt märke till. Levin har dessutom berättat om saknaden han kände för Bella när hon befann sig på Torpet – och lyckan han kände när hon återvände till Farmen.

Annons

– Vi fann varandra igen när hon kom tillbaka. Då hade vi varit ifrån varandra i några veckor, båda hade hunnit fundera och vi hade saknat varandra. Det blev som en nytändning mellan mig och Bella, sa Levin till Hänt tidigare under säsongen.

Tårarna flödade sedan när Levin tvingades lämna efter att förlorat kampen i tinget mot Arlind Klimenta, 33.

Så fortsatte relationen efter inspelningarna

Men hur har egentligen relationen mellan Bella och Levin fortsatt på hemmaplan, efter inspelningarna som ägde rum i somras? I ett inlägg på Instagram väljer nu Levin att äntligen berätta.

”Har fått väldigt många frågor angående mig och Bella. Vi har medvetet inte svarat på något då vi själva inte riktigt vetat. Vi är idag väldigt nära vänner men bor långt ifrån varandra så framtiden får utvisa vad som händer. På ett eller annat sätt kommer Bella alltid att finnas i mitt liv”, skriver Levi.

Vi hoppas att avståndet inte ska få sätta stoppa för kärleken och önskar nu Bella och Levi all lycka i sin relation oavsett vad den landar i.

Farmen 2022 sänds på måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 19.30, samt på söndagar klockan 20.00. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

Levins inlägg på Instagram
Foto: Instagram

FOTO: Jakob Dahlström/TV4/Instagram

Annons