hänt exklusivt

Joel Lützow bryter tystnaden om relationen till Margaux Dietz

Joel Lützow, Margaux Dietz

Det har länge spekulerats om det är mer än vänskap mellan influencern Margaux Dietz och skådespelaren Joel Lützow.
När Hänt träffar Joel berättar han om relationen till Margaux.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”
0:42

Efter reklamen: Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”

(0:42)

Slå på ljud

Margaux Dietz, 32, har varit i hetluften under de senaste månaderna. Det var i början på november som Margaux publicerade en video på sin Youtube-kanal, där hon filmade en blåslagen man som somnat utanför hennes ytterdörr. Klippet spreds fort och blev genast viralt och kritiken rasade in mot influencern.

Margaux plockade snabbt ner klippet men skadan var redan skedd. Influencern tog därför en paus på sociala medier och under flera veckor var det tyst från henne. I samband med att SVT publicerade dokumentären Kan vi förlåta Margaux?, gjorde hon en comeback på sociala medier och sedan dess har hon uppdaterat som vanligt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Margaux Dietz har synts ihop med skådespelaren

I mellandagarna packade Margaux väskorna för att bege sig på semester till Sydafrika där både hennes mamma och hon själv har semesterhus. Med sig hade hon bland annat bästa vännen Maximilian Muller och skådespelaren Joel Lützow, 27, och de alla delade friskt med sig av deras resa på sociala medier.

I några månader har det spekulerats kring om Margaux och Joels relation är mer än vänskaplig, då de synts ihop vid flera tillfällen den senaste tiden. Under deras resa till Sydafrika publicerade Margaux en bild på de två där de sitter och håller varandra i handen och ser väldigt glada ut. Ingen av dem har ännu bekräftat relationen.

Margaux publicerade en bild med Joel från Sydafrika. FOTO: Instagram

Joel Lützow om relationen till Margaux

När Hänt nyligen träffade Joel på röda mattan inför smygpremiären av HBO Max:s nya serie The Last of Us, berättade han om resan som han bara några dagar tidigare kommit hem från.

– Det var superhärligt! Sydafrika, kolla djur, elefanter, giraffer, det var världens bästa grej, säger Joel och fortsätter:

– Nej men det var superbra, jag var där med några av mina bästa kompisar och bara solade och hade det bäst.

Men när han får frågan om relationen till Margaux menar han att det inte finns något mer än vänskap mellan de två.

– Vi är bara kompisar. Max Muller är vår gemensamma bästa kompis, så att han har länkat ihop oss, säger han då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN