LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz visar upp relationen med manliga skådisen

30 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Margaux Dietz
Margaux Dietz har den senaste tiden legat lågt på sociala medier.
Men i samband med att SVT släppte dokumentären Kan vi förlåta Margaux?, gjorde influencern en comeback på Instagram.
Nu delar hon med sig av sin resa till Sydafrika, dit hon rest tillsammans med vänner och "The Playlist"-aktuella skådespelaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz & Jacob Libermann om "Moderna familjen"Brand logo
Margaux Dietz & Jacob Libermann om "Moderna familjen"

Det har stormat rejält kring Margaux Dietz, 32, under de senaste månaderna. Det var i början på november som Margaux publicerade en video på sin Youtube-kanal, där hon filmade en blåslagen man som somnat utanför hennes ytterdörr.

Istället för att ringa SOS-alarm valde Margaux att ringa sin personliga tränare för att fråga om råd i vad hon skulle göra. Hon lät även sin 5-åriga son peta på mannen och i videon adderade hon lustiga ljudeffekter. Klippet spreds fort och blev genast viralt och kritiken rasade in mot influencern.

Margaux Dietz comeback på sociala medier

Margaux plockade snabbt ner videon och gick ut med en ursäkt på sin Instagram, som inte mottogs på det sättet som hon förväntat sig och de kritiska kommentarerna fortsatte att hagla in. Sedan dess var det tyst från influencern. Fram tills nyligen då SVT släppte en dokumentär, Kan vi förlåta Margaux?, där Margaux fick tala ut om händelseförloppet och tiden därefter.

Annons

Det har gått ungefär en vecka sedan SVT publicerade dokumentären om Margaux och sedan dess har hon uppdaterat sin Instagram i ungefär samma omfattning som innan skandalen. Hon har delat med sig av sin vardag och haft frågestunder där hon öppenhjärtligt svarat på frågor om dokumentären.

Margaux Dietz visar upp relationen med Joel Lützow

Några dagar innan nyårsafton delade influencern med sig av att hon packat väskorna för att spendera årsskiftet på varmare breddgrader – nämligen i Sydafrika där både hennes mamma och hon själv har semesterhus.

Hon passade även på att ta med sig några vänner på semestern, bland annat bästa vännen Maximilian Muller och skådespelaren Joel Lützow. Både hon och ressällskapet delar med sig av bilder från resan, där de syns bada i poolen, rida på hästar och titta på vilda, exotiska djur.

Det har tidigare spekulerats kring om Margaux och Joel är mer än bara vänner, då de synts ihop vid flera tillfällen på senaste tiden. Under hennes sociala medier-paus syntes paret ihop när vännen Maximilian publicerade en bild på dem från en restaurang där de verkar mer än nöjda i varandras sällskap.

Joel Lützow och Margaux Dietz
Joel Lützow och Margaux Dietz på restaurang den 27 november.

Inför premiären av Netflix-serien The Playlist, där Joel porträtterar Andreas Ehn, dök paret upp på röda mattan tillsammans. Om de är tillsammans eller inte är för tillfället inte bekräftat, men de ser sannerligen ut att trivas i varandras sällskap.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons