LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz flirtiga kommentar till Samir Badran efter uppbrottet

08 dec, 2021 
Samir och Margaux
Margaux Dietz blev nyligen singel efter uppbrottet från den tidigare fästmannen Seán Canning.
Nu skickar Youtube-profilen en flirtig hälsning till Samir Badran – inför alla.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slutBrand logo
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Det har hänt en hel del i Margaux Dietz, 31, kärleksliv de senaste åren. Hösten 2019 avslöjade hon att hon och Jacob Liebermann, 36, gått skilda vägar efter flera år ihop. Nyheten kom bara månader efter att paret styrt upp ett storslaget bröllop.

Trots uppbrottet har Margaux och Jacob idag en fin relation till varandra och träffas med jämna mellanrum för sonen Arnolds, 4, skull, vilket Youtube-profilen nyligen förklarade i en video på Youtube.

– Jag är stolt över oss för jag tycker att vi gör allt för Arnolds skull, sa hon då.

Kärlekslivet efter separationen från Jacob Liebermann

Sedan separationen från Jacob har Margaux gått vidare i kärlekslivet. Under sommaren 2020 började hon dejta vännen Emil Ingemarsson, 27, men relationen blev inte långvarig. Bara ett par månader senare förklarade de att de valt att göra slut.

”Det stämmer att vi har valt att gå skilda vägar. Men Margaux kommer alltid vara en bra vän till mig”, skrev Emil i ett meddelande till Hänt då.

Annons

Idag är Emil tillsammans med fotografen Paulina Torbjornsen, 27, och det nyförälskade paret delar gärna med sig av bilder ihop på Instagram.

Brutna förlovningen med Seán

Margaux Dietz hittade också en ny efter uppbrottet från Emil. Hon och Seán Canning, 31, hann till och med förlova sig innan de gick skilda vägar. Nyheten att de brutit sin förlovning gick Margaux ut med på Instagram för ett par veckor sedan.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skrev hon då.

Sedan dess har Margaux istället fokuserat på jobbet och på bloggen har hon förklarat att livet börjar kännas lite lättare igen.

Margaux Dietz flirtiga kommentar till vännen Samir Badran

Något Margaux har gott om är nära vänner. Hon har umgåtts flitigt med Viktor Frisk, 26, sedan de träffade varandra under Let's dance 2018. Eftersom Viktor är kompis med Samir Badran, 31, har Margaux även tillbringat en hel del tid med honom.

Annons

Häromdagen la Samir upp en ny bild på sig själv på Instagram. I kommentarsfältet hittar man ingen mindre än Margaux Dietz – som tar tillfället i akt och ger Talang-programledaren en riktigt fin komplimang.

”10 av 10”, skriver hon i en kommentar, och syftar alltså på att hon tycker att Samir är en riktig tiopoängare.

Samir Badran är sedan förra året förlovad med flickvännen Julia Sundqvist, 24.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, TV4

Annons