LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens pik till Filip Lamprecht på Svenska hjältar-galan

08 dec, 2021 
Kristin Kaspersen och sonen Filip
Kristin Kaspersen ledde Svenska hjältar-galan häromdagen.
Mitt på scenen valde hon att skicka en pik till sin egna son, Filip Lamprecht, som satt i publiken.
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en mycket uppskattad tv-profil, författare och influencer. Hon har vuxit upp i rampljuset då hon är dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson och har själv två barn, Filip Lamprecht och Leon Fahlén.

Under måndagen ledde Kristin Svenska hjältar-galan. Varje år nomineras hundratals vardagshjältar genom reportage. Det är personer som visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet.

Mitt under galan så valde Kristin att skicka en känga till sonen Filip Lamprecht som satt i publiken. Läs här!

Kristin Kaspersen om att sina söner har vuxit upp

Kristin driver dessutom en podcast som heter Nyfiken på, där bjuder hon in gäster till samtal och har bland annat berättat om hur det känns att hennes söner nu blivit stora. Detta när Pernilla Wahlgren och hennes mamma Christina Schollin gästade podcasten.

– Jag är i en period just nu där jag har en vuxen, och en snart vuxen. Och att gå i från att vara småbarnsföräldrar... det blir en annan typ av mammaroll. Där jag känner att man måste få lite tid att förstå hur man ska hantera den, säger Kristin i podcasten.

Annons

Hon poängterade att det är roligt att de får leva sitt liv, men att det ibland kan kännas lite tomt.

– Jag tycker att det är superhärligt att se att de är stora, att de ska få leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det också lite tomt, säger Kristin.

Kristins känga till sonen Filip Lamprecht på scenen under galan

Kristin Kaspersen ledde i måndags Svenska hjältar-galan som kommer att sändas på tv i december. Hon fick stående ovationer för sin insats och på röda mattan glänste hon dessutom tillsammans med sonen Filip.

”Galet härlig kväll igår när vi spelade in Svenska Hjältar. Fick sällskap av bästa Filip Lamprecht på mattan inför galan. Så fint att ha honom där och så tacksam för det skratt han gav mig inför galan. Det gav extra energi inför kvällen. Älskade son!”, skriver Kristin om kvällen.

Annons

När Krisin väl stod på scen så passade hon på att skoja till det om sonen och hans tidsoptimistiska sida. Det visar sig nämligen att Filip Lamprecht är dålig på att komma i tid, något Kristin berättade öppet inför alla på galan.

Kristin skojade med sonen på galan.
Kristin skojade med sonen på galan om att han äntligen kom i tid!

– Filip, du är till och med här i tid. Det säger ju allt om hur viktig den här kvällen är, säger Kristin Kaspersen på Svenska hjältar-galan 2021.

Kommentaren möttes av stora skratt från publiken.

FOTO: TV4

Annons