TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjös lyxsemester med pojkvännen Anders – nya bilderna visar

07 dec, 2021 
Lovisa Ström
Jenny Alversjö & Anders Bernunger
Jenny Alversjö och pojkvännen Anders Bernunger befinner sig nu på en riktig drömresa.
Nu delar programledaren med sig av bilder från de fina dagarna.
”Helt fantastiska”, skriver hon.
Annons
5 saker du vill veta om Jenny Alversjös liv och karriärBrand logo
5 saker du vill veta om Jenny Alversjös liv och karriär

Jenny Alversjö är en av Sveriges främsta programledare och har genom åren varit med i program som Nyhetsmorgon, Spårlöst och Kalla fakta.

År 2017 separerade hon från sin tidigare make Patrik Larsson efter mer än tio år som gifta. Efter det var hon singel i två år innan hon hittade kärleken i nuvarande pojkvännen Anders Bernunger.

Nu visar hon upp bilder från lyxsemestern tillsammans med Anders.

Jenny Alversjös ord om relationen till Anders – så träffades de

Jenny och Anders träffades via gemensamma vänner och klickade fort. Då Anders var i en relation vid den tidpunkten började de som vänner innan det sakta men säkert utvecklades till något mer.

Tillslut valde Jenny att berätta om deras kärlek på Instagram och lyckan var total. Men bara dagar efter relationsavslöjandet drabbades Jenny av en stroke.

Anders stod vid hennes sida när det var som allra tuffast och för Expressen har Jenny berättat hur det var att gå igenom något sånt med en relativt ny partner.

Annons

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, sa hon då och avslutade:

– Han har sett mig i mitt sämsta skick och älskar mig ändå, visst är det härligt?

Jenny Alversjö och Anders Bernungers lyxsemeste – nya bilderna visar

Idag mår Jenny bättre och tillsammans med Anders njuter hon av livet. Inte minst nu när de befinner sig i italienska alperna ihop.

På Instagram visar hon nu upp härliga bilder från dagarna som varit.

”Är vid legendariska Matterhorn och skulle ha jobbat med Erik Videgard men han blev sjuk i sista stund. Men the show must go on och idag fick vi vänner för livet, helt fantastiska. Ni hör om allt i podden den 17/12 i ”45 minuter AV”, skriver hon under inlägget.

Och i kommentarsfältet är det många som är avundsjuka på hennes tillvaro.

”Alltså, finns det någon bättre kombon än kärlek och snö?! Nej det gör det inte och det syns”, skriver bland annat en följare.

Annons