TV4 kritiseras efter bilderna bakom kulisserna i Bonde söker fru 2021

Bonde söker fru 2021

Många tittare kanske är nyfikna på hur det ser ut bakom kulisserna i Bonde söker fru?
Detta avslöjade TV4 nyligen med ett par bilder som minst sagt gjorde tittarna förvånade och kritiska.
”Känns så tillgjort”, skriver en person i en kommentar.

Bonde söker fru 2021 närmar sig slutet och säsongen har bjudit på allt och lite till. Under programmets gång har det uppstått dramatik och tårar blandat med kärlek och skratt.

Årets bönder är Mikael ”Backis” Backstulid, Pär Eric ”Peja” Nilsson, Daniel Eriksson och Filip Nilsson. Nu visar TV4 hur det går till på inspelningen och hur det ser ut bakom kulisserna, något som både gör att tittarna blir förvånade och skeptiska.

Tittarnas kritik mot Backis efter beslutet: ”Så fel”

Dramatiken på bonden Pejas gård under Bonde söker fru

Årets upplaga av Bonde söker fru har bjudit på mycket. Inte minst har det hänt saker på Pär Eric ”Peja” Nilssons gård där det både varit tårar och dramatik.

När Hänt pratade med Peja om läget på gården gav han svar på situationen som har uppfattats som lite ansträngande.

– Jag förstår ju att situationen på min gård ser ut att vara dramatisk. Den ger många frågetecken hur framtiden ska bli, ibland känns det lite pressande. För det som är kul för tittarna kan vara pressande för mig. Det måste jag ändå säga, säger Peja.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser det ut bakom kulisserna – tittarnas skeptiska reaktioner

Tittarna får se en liten del av det som händer på gårdarna, och när TV4 valde att visa upp hur det såg ut bakom kulisserna möttes kanalen av blandade reaktioner.

Flera tittare hade ingen aning om att det var så många personer bakom kameran och att de stod så nära och filmade. Flera personer skriver att det känns tillgjort och onaturligt.

”Milde tid för att ha så mycket folk runt sig. Det måste va stressigt”, skriver en tittare i en kommentar.

Måste kännas väldigt onaturligt med ett filmteam så nära inpå Jag trodde nog att teamet stod lite längre bort och zoomade in som där på stranden. Älskar detta programmet men blir lite löjligt tydligt ibland hur regisserat det är fast det ska verka naturligt”, hälsar en annan.

Detta förstör faktiskt känslan av autensitet när man ser programmet, det känns inte riktigt äkta när man vet hur många människor som finns runtomkring huvudpersonerna. Lite som att titta på en pjäs...”, skriver en tredje tittare.

En annan tycker att programmet känns tillgjort efter att ha sett hur det ser ut bakom kulisserna i Bonde söker fru 2021.

”Känns så tillgjort när man ser hur det ser ut bakom kameran . Att de är så nära inpå . Måste vara jätte jobbigt för de som är med . Men jag älskar programmet”

LÄS OCKSÅ: Heidi Skedebäcks ånger – efter svartsjukan i Bonde söker fru 2021

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för de bortvalda brevskrivarna i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4 / Instagram

SENASTE NYTT!